Libnet.ro
UNICEF

10:45

Black Sea OilGas: Noile taxe din Romania au un impact puternic negativ asupra investitiilor din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Black Sea OilGas: Noile taxe din Romania au un impact puternic negativ asupra investitiilor din Marea Neagra

Compania Black Sea OilGas a primit, vineri, un permis de constructie de la ministerul Energiei pentru un proiect de gaze offshore, dar sustine ca noile taxe introduse in Romania ar putea face dificila continuarea investitiilor, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Raport: Politicile statului au afectat dezvoltarea a peste 50% din afacerile din Romania

Incertitudinile fiscale si legislative din ultimul an au afectat planurile de investitii pentru 57% dintre companiile din Romania, relateaza News. ro, care citeaza un raport al EY Romania, publicat joi.

Comuna din Romania fara medic de peste un deceniu. Ultimul doctor s-a angajat in strainatate

Criza de medici este resimtita mai ales in comunitatile rurale imbatranite, cum este cea din Largu, localitate din judetul Buzau. Aici exista de multi ani un dispensar utilat cu cele necesare insa mai.

ALERTA METEO: Vesti SURPRINZATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele cele mai expuse

Vremea pe 3 februarie este deosebit de calda, cu temperaturi mai degraba de primavara. Prognoza meteo anunta o maxima a zilei in Romania de 18 grade. in Bucuresti vor fi 13 grade. Duminica, vremea va fi.

ANUNTUL momentului la PRO TV: Cabral, decizie radicala! A PLECAT din Romania

Celebrul prezentator de la Pro Tv Cabral Ibaka a povestit pe blogul personal despre cea mai lunga calatorie pe care a facut-o in viata sa. Vedeta a parcurs nu mai putin de 9. 000 de kilonetri, din Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )