Libnet.ro
UNICEF

21:30

Black Sea Oil-Gas a primit aprobare de la Guvern pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

B1 B1,
Black Sea Oil-Gas a primit aprobare de la Guvern pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Compania Black Sea Oil-Gas BSOG) a anuntat ca a primit aprobare din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere. continuă pe B1

Black Sea OilGas a primit aprobare pentru dezvoltarea zacamintelor de gaze din Marea Neagra

Compania petroliera Black Sea OilGas SRL anunta ca, urmare a luarii deciziei finale de investitie din data de 6 februarie 2019, a primit aprobarea pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina din Marea Neagra.

Black Sea OilGas a primit aprobarea pentru dezvoltarea zacamintelor de gaze Ana si Doina

Compania petroliera Black Sea OilGas SRL anunta ca, urmare a luarii deciziei finale de investitie din data de 6 februarie 2019, a primit aprobarea pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina.

Black Sea Oil Gas anunta ca a primit aprobarea Guvernului pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas SRL BSOG) sustine ca a primit aprobarea din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina. Aceste zacaminte fac obiectul Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia din largul Marii Negre.

Black Sea Oil and Gas va dezvolta zacamintele de gaze Ana si Doina

Compania Black Sea Oil and Gas SRL a anuntat astazi, ca a primit aprobarea din partea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) pentru studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )