Libnet.ro
UNICEF

00:06

Black Sea OilGas a primit aprobare pentru dezvoltarea zacamintelor de gaze din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Black Sea OilGas a primit aprobare pentru dezvoltarea zacamintelor de gaze din Marea Neagra

Compania petroliera Black Sea OilGas SRL anunta ca, urmare a luarii deciziei finale de investitie din data de 6 februarie 2019, a primit aprobarea pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Black Sea OilGas a primit aprobarea pentru dezvoltarea zacamintelor de gaze Ana si Doina

Compania petroliera Black Sea OilGas SRL anunta ca, urmare a luarii deciziei finale de investitie din data de 6 februarie 2019, a primit aprobarea pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina.

Black Sea Oil Gas anunta ca a primit aprobarea Guvernului pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas SRL BSOG) sustine ca a primit aprobarea din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina. Aceste zacaminte fac obiectul Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia din largul Marii Negre.

Black Sea Oil-Gas a primit aprobare de la Guvern pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Compania Black Sea Oil-Gas BSOG) a anuntat ca a primit aprobare din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere.

Black Sea Oil and Gas va dezvolta zacamintele de gaze Ana si Doina

Compania Black Sea Oil and Gas SRL a anuntat astazi, ca a primit aprobarea din partea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) pentru studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )