Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cand e Black Friday 2019 la eMAG. Anuntul oficial al companiei

Adevărul Adevărul,
Cand e Black Friday 2019 la eMAG. Anuntul oficial al companiei

Ne apropiem de luna noiembrie, asa ca ne pregatim de Black Friday 2019. Printre primele companii care au anuntat oficial cand vin cu reducerile anului este retailerul eMAG. continuă pe Adevărul

eMAG va organiza Black Friday pe 15 noiembrie

EMAG a anuntat ca va organiza anul acesta Black Friday pe 15 noiembrie, ca sa fie cat mai departe de vacanta de 1 decembrie si sa evite week-end-urile alegerilor prezidentiale. Compania a mai anuntat si ca totalul investitiilor Naspers in companie a ajuns la 235 milioane dolari.

Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in curand. Autoritatile au anuntat data oficiala. Ministrul britanic de finante a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Marea Britanie. Ce a sustinut acesta? Data la care Marea Britanie va iesi Uniunea Europeana Dupa lungi discutii in privinta situatiei in care se afla Marea Britanie, .

Schimbare majora la Kaufland. Anuntul oficial al companiei

Kaufland anunta o schimbare majora care ar putea sa-i nemultumeasca pe clienti. Clientii vor fi obligati sa scoata bani din buzunar pentru fiecare punga pe care o folosesc de la raionul de fructe si legum.

REDUCERI URIASE la Dacia: Cat a ajuns SA COSTE un Duster! Toti romanii au ramas masca!

Anul trecut de Black Friday au fost reduceri impresionante inclusiv la masinile Dacia Duster.

STATUL ROMAN da BANI iN AVANS pentru 600.000 de romani! Ministrul a facut ANUNTUL OFICIAL!

Vesti excelente pentru sute de mii de romani! Iata cum poti obtine, in avans, o suma frumoasa de bani! Urmareste toti pasii! Sunt aproape doua miliarde de euro puse in joc de autoritati care au.

Fostul PREMIER a ajuns la judecata: Anuntul OFICIAL facut in urma cu putin timp! (FOTO)

Fostul prim-ministru francez Edouard Balladur si fostul ministru al apararii Francois Leotard vor face obiectul unui proces in legatura cu asa-zisa afacere Karachi, care are in centru presupuse comisioane.

PROFETIILE se confirma: Campul magnetic al Pamantului e TOT MAI SLAB! Anuntul OFICIAL al comunitatii stiintifice privind CEL MAI VULNERABIL LOC de pe Terra

Oamenii de stiinta de la University of Rochester, New York, trag semnalul de alarma cu privire la slabirea tot mai accentuata a campului magnetic planetar, informeaza luni Live Science, citat de DC News.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )