Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Adevărul Adevărul,
Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ziua de Black Friday a depasit un miliard de lei, aproape jumatate din valoare reprezentand cumparaturile facute pe platforma eMag. continuă pe Adevărul

SONDAJ Ct ati cheltuit de Black Friday?

Black Friday devine tot mai interesant pentru romani. Un ultim studiu a aratat ca 51% dintre internautii din tara vor sa cumpere ceva cu aceasta ocazie. Vinerea neagra s-a prelungit, in cazul unor magazine, tot weekend-ul. Daca ai cumparat ceva de Black Friday, cat ai cheltuit in total? Participa la sondajul HotNews. ro.

Cat au cumparat romanii de Black Friday si pe ce au dat cei mai multi bani

Black Friday a inceput vineri dimineata, iar romanii au avut un apetit mare de cumparaturi. Reducerile continua si in weekend la majoritatea magazinelor, mai ales la eMAG After Black.

Nebunie in magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE in primul minut: Cat au cheltuit romanii peste noapte (VIDEO)

Cea de-a opta editie a evenimentului de shopping Black Friday a debutat in aceasta dimineata, iar in prima ora de la lansarea campaniei s-au vandut peste 300 de mii de produse in valoare de aproape 150 de.

Statistici PayU de Black Friday 2018 pentru intervalul 00:00 - 07:00: Cat de mult au cheltuit romanii peste noapte

Unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online din Romania, PayU, centralizeaza in fiecare an datele financiare despre Black Friday.

Black Friday 2018: Romanii au cumparat tot! Vanzari in jumatate de zi cat tot BF 2017

Marile magazine online au inregistrat cresteri semnificative fata de campania similara de Black Friday din 2017. Astfel, mai multe magazine, inclusiv eMAG au depasit sumele incasate anul trecut pana la jumatatea zilei.

Black Friday. Cati bani scot pe angajat companiile care participa la campania de reduceri

Marile companii care participa la editia din acest an de Black Friday au intre 200 si 3. 000 de angajati, dar vanzarile uriase realizate intr-un timp foarte scurt ii plaseaza printre cei mai productivi din Romania.

Black Friday la eMAG: pe ce au spart romanii banii in primele 3 ore

Poate uiti in ce tara traiesti, asa ca uite niste statistici eMAG de Black Friday ca sa stii. in primele trei ore de Black Friday, eMAG a vandut de peste 230 de milioane de lei. Black.

Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru romani de bani gata

Black Friday este despre reduceri, dar termenul este unul relativ si variaza in functie de venitul fiecaruia. eMAG are reduceri si pentru romanii de bani gata care vor sa-si cumpere.

Black Friday 2018 - Ce si cnd au cautat romnii pe Google

Romanii au fost foarte interesati de Black Friday si in acest an, iar datele de pe Google dovedesc acest lucru. Interesul a inceput sa creasca puternic de miercuri seara, maximul a fost atins vineri dimineata si cautarile au avut o crestere usoara sambata dimineata, cand unele magazine inca aveau campanii. in articol puteti citi ce curiozitati au avut romanii in legatura cu Black Friday si ce magazine au cautat cel mai des.

Black Friday 2018: ce magazine ofera reduceri

Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs de Black Friday, iar in oferta comerciantilor care au intrat in febra reducerilor se gasesc de la vacante sau inchirieri de castele pana la oferte bancare, autoturisme sau electrocasnice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )