Libnet.ro
UNICEF

00:06

A inceput sezonul cumparaturilor de Craciun. Cand va fi cea mai aglomerata zi

Adevărul Adevărul,
A inceput sezonul cumparaturilor de Craciun. Cand va fi cea mai aglomerata zi

Retailerii au primit cateva clipe de ragaz dupa febra cumparaturilor de Black Friday, dar se afla acum in iminenta unei noi perioade incarcate - sezonul de cumparaturi de Craciun. in decembrie, marketerii au o noua ocazie de a atinge cifre de vanzari record, in special in aceasta saptamana, potrivit unei analize realizate de specialistii de la RTB House. continuă pe Adevărul

GALA STAR CONSTRUCT 2018 Revista BURSA Constructiilor - desemnata cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor

Revista BURSA Constructiilor a fost distinsa, aseara, cu Diploma de Excelenta pentru cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor, in cadrul Galei Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii Star Construct 2018.

VIDEO Record O femeie de 102 ani, cea mai batrna persoana care a sarit cu parasuta

O femeie de 102 ani a devenit cea mai batrana persoana care a sarit cu parasuta, de la o inaltime de aproape 4. 300 de metri.

Cea mai noua versiune a filmului A Star is born, cu Bradley Cooper si Lady Gaga, cele mai multe nominalizari la SAG Awards

Cea mai noua varianta a dramei muzicale A star is Born, cu Bradley Cooper si Lady Gaga in distributie, conduce la numarul nominalizarilor la primiile decernate de Sindicatul actorilor americani, SAG Awards, filmul fiind nominalizat la patru categorii, relateaza Reuters.

Eurostat: Romania inregistreaza cea mai mare pondere din UE a tinerilor care locuiesc in locuinte supraaglomerate, de 65,1%

Romania inregistra in 2017 cea mai mare pondere din UE a tinerilor care locuiau in locuinte supraaglomerate, de 65,1%, cu mult peste media europeana de 26,7% pentru categoria de varsta 15-29 de ani, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

Champions League: Sahtior Donetk vs Olympique Lyon, meciul cu cea mai mare miza (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupele Champions League. Partida cu cea mai mare miza va avea loc in grupa F, unde Sahtior Donetk si Olympique Lyon se vor confrunta pentru ultimul loc din optimile Champions League ucrainenii au nevoie de o victorie). in grupa E, Ajax va primi vizita lui Bayern in meciul care va decide castigatoarea grupei, iar in grupa H, Manchester United si Juventus se vor lupta de la distanta pentru primul loc: englezii vor juca cu Valencia, italienii cu Young Boys Berna.

FOTO Simona Halep, sexy si incantatoare la Gala Tenisului Romanesc. Ce tinuta a purtat cea mai buna jucatoare a lumii

Cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep a fost declarata sportiva anului la Gala Tenisului Romanesc.

SECRETARUL DE STAT AL SUA, MIKE POMPEO: China - cea mai mare amenintare la adresa SUA

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a declarat recent ca intr-un termen de cinci, zece sau 25 de ani, China va reprezenta pentru SUA cea mai mare amenintare, informeaza Agerpres.

INTERVIU Actrita Cristina Cepraga, premiu pentru cea mai buna interpretare la festivalul Aphrodite Shorts din Italia: Noi romnii avem de luptat cu ideile preconcepute ale italienilor pentru a ne putea afirma profesional

Actrita romanca Cristina Cepraga, stabilita in Italia de 15 ani, a primit pe 4 decembrie premiul pentru cea mai buna interpretare pentru rolul Fatima in cadrul Festivalului Aphrodite Shorts, un concurs pentru filme de scurt metraj care trateaza tema femeii. Ea este protagonista, dar si regizorul filmului Destinul - o drama sociala inspirata din viata reala din Italia. Dupa decernarea premiilor, Hotnews. ro a stat de vorba cu Cristina Cepraga, pentru a afla cum e sa faci cariera artistica de succes in Italia si ce planuri de viitor are.

Fodoreanu: In februarie, Bucuresti ar putea deveni cea mai ieftina capitala europeana, sub numele Bucharest Black February

Bucuresti a inceput sa devina o destinatie turistica in sine, orasul fiind din ce mai cautat de turisti pe partea de city break-uri, pentru oportunitatile culturale sau de distractie, sustine Gheorghe Fodoreanu , presedintele Invitation Romania.

eMAG decoratiuni de Craciun. 11 preturi mai mici si cu 70%: brazi, globuri si luminite de vis

EMAG decoratiuni de Craciun. Magazinul online emag. ro a dat startul campaniei eMAGIA Sarbatorilor, care aduce mii de produse la oferta, inclusiv decoratiuni de Craciun.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )