Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romanii au cheltuit milioane de euro de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Romanii au cheltuit milioane de euro de Black Friday

Apetitul romanilor pentru cumparaturi si reduceri a facut ca weekendul precedent sa sa transforme intr-o campanie de succes pentru marii jucatori de pe piata de e-commerce. Romanii au cumparat de toate: de la elecrocasnice, aur, masini, piese de mobilier, dar si haine, accesorii, produse naturiste si carti. continuă pe Adevărul

Black Friday 2018 - Ce si cnd au cautat romnii pe Google

Romanii au fost foarte interesati de Black Friday si in acest an, iar datele de pe Google dovedesc acest lucru. Interesul a inceput sa creasca puternic de miercuri seara, maximul a fost atins vineri dimineata si cautarile au avut o crestere usoara sambata dimineata, cand unele magazine inca aveau campanii. in articol puteti citi ce curiozitati au avut romanii in legatura cu Black Friday si ce magazine au cautat cel mai des.

eMAG.ro, vanzari de 460 de milioane de lei de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday 2018 a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG si produse comandate in valoare de 460 de milioane lei, reprezentand o crestere de 28% raportata la editia de anul trecut.

Cati bani au cheltuit romanii de Black Friday: aproape jumatate dintre cumparaturi au fost de la eMag

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in ziua de Black Friday a depasit un miliard de lei, aproape jumatate din valoare reprezentand cumparaturile facute pe platforma eMag.

Black Friday: Valoarea comenzilor eMag s-a apropiat de 100 de milioane de euro

Valoarea totala a comenzilor inregistrate de Black Friday de cel mai mare retailer online din Romania, eMag, s-a apropiat de 460 de milioane de lei 98,6 milioane de euro), peste estimarile de 440 milioane de lei 94,3 milioane de euro), in conditiile in care au fost vandute peste 52. 000 de televizoare, potrivit datelor afisate de retailer.

SONDAJ Ct ati cheltuit de Black Friday?

Black Friday devine tot mai interesant pentru romani. Un ultim studiu a aratat ca 51% dintre internautii din tara vor sa cumpere ceva cu aceasta ocazie. Vinerea neagra s-a prelungit, in cazul unor magazine, tot weekend-ul. Daca ai cumparat ceva de Black Friday, cat ai cheltuit in total? Participa la sondajul HotNews. ro.

Black Friday 2018: eMAG a vndut de peste 450 milioane lei, din care 100 de milioane n primele 37 de minute

Vanzarile totale pe platforma eMAG au fost de 459 milioane lei de Black Friday, cu 25% mai mult decat anul trecut. Cele mai interesante produse s-au vandut in primele minute, iar cea mai mare comanda a fost de 146. 000 lei. eMAG, Flanco si Altex sunt locurile de unde romanii cumpara cel mai mult de Black Friday.

Paralela 45, vanzari de 1,5 milioane de euro la Targul de Turism si de Black Friday

Vanzarile Paralela 45 din timpul Targului de Turism, organizat in perioada 15-18 noiembrie la Romexpo, realizate la stand, dar si in agentiile din retea, la care se adauga cele de Black Friday, pe portalul turoperatorului si pe platforma eMag, s-au.

Vanzari record de Black Friday 2018: cat au cumparat romanii

Black Friday 2018 a fost cel mai bun an din punct de vedere al vanzarilor retailerilor locali, conform datelor primite de la un numar important de jucatori din piata. Astfel, FashionDays. ro, Libris. ro, F64. ro sau Vegis. ro au anuntat, la unison,.

Cum au ironizat romanii cea mai stranie oferta de Black Friday: set toate icoanele de care are nevoie o biserica. Oferta a fost analizata de mii de oameni

Oferta pentru setul compus din 82 de icoane a fost facuta pe cel mai mare site de comert online din Romania, reducerea fiind de 24%. Dupa Black Friday, pretul a revenit la normal: 13. 284 de lei. in ciuda faptului ca oferta a fost vazuta de mii de oameni, nu s-a vandut niciun set.

Cat au cumparat romanii de Black Friday si pe ce au dat cei mai multi bani

Black Friday a inceput vineri dimineata, iar romanii au avut un apetit mare de cumparaturi. Reducerile continua si in weekend la majoritatea magazinelor, mai ales la eMAG After Black.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )