Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transgaz si Black Sea Oil au semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din proiectul MGD, in prezenta sefului Cancelariei premierului, Costin Mihalache (FOTO)

B1 B1,
Transgaz si Black Sea Oil au semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din proiectul MGD, in prezenta sefului Cancelariei premierului, Costin Mihalache (FOTO)

Transgaz si Black Sea Oil Gaz au semant vineri la Corbu ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei provenite din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale. continuă pe B1

Transgaz si Black Sea Oil Gas au semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii transportatorului de gaze Transgaz si ai investitorului Black Sea Oil Gas au semnat vineri ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze provenite din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia in Sistemul National de Transport.

Transgaz si Black Sea Oil and Gas semneaza ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii Transgaz si cei ai Black Sea Oil and Gas au semnat, vineri, la Corbu, ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze din perimetrul offshore Midia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

FOTO VIDEO Unda verde pentru modernizarea Transalpinei de Apuseni. S-a semnat ordinul de incepere a lucrarilor

Modernizarea uneia dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania a intrat in linie dreapta. Consiliul Judetean Alba a emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru DJ 107 I, intre Aiudul de Sus si Bucium Sat, supranumit si Transalpina de Apuseni.

Transgaz si BSOG incep lucrarile de preluare a gazelor din Proiectul Midia

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian si directorul general al Black Sea Oil Gas, Mark Beaco.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )