Libnet.ro
UNICEF

09:15

ANALIZA BLOOMBERG: Peste 60.000 de disponibilizari in bancile din lume, anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA BLOOMBERG: Peste 60.000 de disponibilizari in bancile din lume, anul acesta

Institutiile de credit reiau taierile de posturi, iar totalul locurilor de munca eliminate este estimat la 80. 000 in 2020 - cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani Disponibilizarile pe care le fac bancile in 2020 vor atinge un nivel important, cel mai ridicat din ultimii cinci ani, potrivit unei analize Bloomberg, care precizeaza ca, dupa o pauza generata de pandemia de Covid-19, institutiile de credit majore, de la Citigroup Inc. din SUA pana la HSBC Holdings Plc din Marea Britanie, au reluat taierile de posturi, iar numarul locurilor de munca eliminate anuntate pana acum au ajuns la un total de 63. Conform sursei, disponibilizarile din industria bancara globala vor depasi, in 2020, cifra de anul trecut aproape 80. 000), atingand astfel cel mai ridicat nivel de dupa 2015. continuă pe Ziarul Bursa

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure. Iata cum poti ramane fara bani

Politia Romana a intensificat controalele la ATM-urile din tara, ce au avut ca scop prevenirea infractiunilor de furt din acestea. Astfel, vreme de doua luni, politistii au actionat la nivel national pentru a verifica siguranta derularii operatunilor cu numerar de la ATM-uri. Peste 40% dintre bancomatele din Romania nu sunt sigure Aceste controale au fost .

BCE anunta noi relaxari ale conditiilor de capitalizare pentru bancile din zona euro

Desi un principiu elementar al prudentei, nu doar al celei bancare, spune ca rezervele pentru acoperirea unor nevoi neasteptate trebuie conservate in vreme de criza sau poate chiar majorate, Banca Centrala Europeana tocmai a anuntat noi masuri de relaxare a cerintelor de capital pentru bancile aflate sub supravegherea sa directa.

Peste 60 de specialisti din institutiile publice, reuniti la prima intalnire a Retelei Nucleelor de Dezvoltare Durabila

Departamentul pentru Dezvoltare Durabila, din cadrul aparatului de lucru al Guvernului Romaniei, a organizat astazi, 15 septembrie a. c. , prima intalnire a Retelei Nucleelor pentru Dezvoltare Durabila, la care au participat peste 60 de specialisti din toate ministerele, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )