Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bloomberg: Argentina a inceput sa importe bancnote din cauza scumpirilor accelerate. Inflatia depaseste 40%

Adevărul Adevărul,
Bloomberg: Argentina a inceput sa importe bancnote din cauza scumpirilor accelerate. Inflatia depaseste 40%

Argentina a inceput sa importe bancnote pentru a face fata cererii de numerar, scrie Bloomberg, precizand ca tara a inregistrat o inflatie de peste 40%. continuă pe Adevărul

Germania schimba totul din cauza romanilor. Hotararea de ultima ora

Germania schimba multe lucruri din cauza romanilor. Ce hotarare au luat oficialii nemti recent? Mesajul ministrului Muncii. Romanii schimba legea in Germania. Hotararea oficialilor Germania este pe cale sa adopte o noua lege care ii are in prim-plan pe romanii care muncesc si traiesc in tara lor. Aceasta arata ca toate companiile din domeniul ambalarii .

Ce a patit Dan Negru din cauza Vulpitei. Nimeni nu isi imagina asta

Dan Negru a fost pus in fata unei situatii pe care n-a mai intalnit-o. Ce a patit cunsocutul prezentator si ce rol are Vulpita in amintirea pe care o va povesti mereu razand? Dan Negru, intamplare neobisnuita din cauza Vulpitei Vestea de ieri ca Dan Negru si alti doi angajati ai Antenei sunt suspecti de .

Mirabela Dauer a rabufnit, in direct, la TV. Sunt suparata! Din cauza lor, stau in casa!

Mirabela Dauer a facut declaratii despre ingrijorarea sa principala din aceste vremuri. Ce a spus cunoscuta artista despre situatia dramatica in care se afla Romania? Mirabela Dauer nu mai suporta situatia din Romania. Din cauza lor, stau in casa! Cunoscuta artista este extrem de suparata din cauza a ceea ce se intampla in tara noastra.

Ce a patit Stefan Banica din cauza ca s-a iubit cu Nadia Comaneci. Era plin de sange

Pe la inceputul anilor 80 existau zvonuri cum ca pe atunci celebra Badia Comaneci ar fi avut, in acelasi timp, o relatie cu Stefan Banica jr. si cu fiul cel mare al fostului dictator, Nicu Ceausescu. Stefan Banica batut de omemnii lui Nicu Ceausescu Zvonurile s-au adancit si mai mult, mult timp dupa revolutia din .

Somaj tehnic suportat de stat pentru intreruperea activitatii din cauza infectarii. Ordonanta de urgenta, in Monitorul oficial

Angajatii companiilor care isi intrerup activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 vor primi indemnizatie de somaj tehnic, conform unei Ordonante de urgenta publicate in Monitorul Oficial. Daca Directia de Sanatate Publica dispune suspendarea activitatii unei companii ca urmare a identificarii de persoane infectate cu SARS-CoV-2, toti angajatii, cu exceptia celor aflati in concediu medical, vor beneficia de acordarea indemnizatiei de somaj tehnic, din bugetul asigurarilor pentru somaj.

Trei milioane de oameni fug de la granita Romaniei. Ce se intampla din cauza razboiului

Aproape trei milioane de oameni din Ucraina, din zonele ocupate de rusi, se pregatesc sa emigreze spre Occident. Si comunitatile de romani vor sa paraseasca teritoriile controlate de rusi. Migratia este pe cale sa inceapa, cauzata de tensiunile cu care se confrunta zona respectiva, de neajunsuri, dar si de lipsa de interes aratat de Uniunea .

Gheorghe Hagi si Gigi Becali s-au luat la bataie din cauza unei femei. I-a prins in camera

Gigi Becali si Gica Hagi au uitat de toata prietenia si au sarit la bataie, intr-o camera de hotel! Cei doi prieteni au fost invrajbiti de iubirea unei femei, balerina pe vremea aceea. Incidentul a avut loc in urma cu zeci de ani, cand amandoi erau tineri holtei. Gigi Becali si Gheorghe Hagi, scandal monstru .

Lili Sandu a rabufnit: Un tata nu isi poate tine copilul in brate din cauza unor reguli

Cantareata romana Lili Sanduurmeaza sa devina mamica pentru prima oara peste aproximativ o luna. Vedeta a rabufnit pe retelele de socializare din cauza anumitor reguli impuse de autoritatile.

O femeie perfect sanatoasa a murit din cauza coronavirusului imediat dupa ce si-a nascut fetita

O femeie de 35 de ani din statul american Minnesota a murit din cauza coronavirusul imediat dupa ce si-a nascut prematur fetita. Tanara mamica era perfect sanatoasa pana sa fie infectata cu noul coronavirus.

Ana Maria a murit la 36 de ani in Italia, din cauza unei tumori. Drama romancei nu s-a sfarsit insa nici dupa moarte: Doamne, ce trist!

Ana Maria D. , avea doar 36 de ani, cand s-a stins din viata, recent, intr-un spital din Genova, Italia, din cauza unei tumori. Povestea romancei este de-a dreptul sfasietoare. Mama a doi copii - un baiat de 11.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )