Libnet.ro
UNICEF

23:15

BLOOMBERG: imbunatatirile aduse infrastructurii din Romania atenueaza impactul economic negativ produs de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BLOOMBERG: imbunatatirile aduse infrastructurii din Romania atenueaza impactul economic negativ produs de coronavirus

Statul cu cea mai proasta infrastructura a blocului european construieste linii de tren si drumuri in cel mai rapid ritm de la caderea comunismului, pentru a contracara haosul economic provocat de Covid-19, scrie Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

O noua vedeta din Romania are covid-19: Inevitabilul s-a intamplat! Fanii sunt socati

O noua persoana publica din Romania a fost testata pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba si cum si-a instiintat fanii cu ultima veste care i-a cam socat? Iata mesajul vedetei si comentariile celor care o urmaresc in mediul online. Noua vedeta de la noi infectata cu coronavirus Ellie White a fost confirmata cu noul .

Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania! Ministrul Muncii a facut anuntul radical acum

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a propus remodelarea tuturor institutiilor din subordinea sa. Primele schimbari pe care le-a anuntat este legata de Casele de Pensii din teritoriu si din Bucuresti. Violeta Alexandru: Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania Violeta Alexandru a anuntat o decizie fara precedent, pana acum, in ceea ce privesc .

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Hoteluri plutitoare de 4* gandite de o firma de arhitectura navala din Romania

GLO Marine, o companie romaneasca de arhitectura navala propune doua concepte de hoteluri plutitoare de 4* destinate operatorilor turistici din Delta Dunarii sau din alte zone cu apa din Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

Biroul Electoral Central a decis. Un nou tur de scrutin in trei comune din Romania, unde candidatii sunt in situaie de balotaj

BEC a decis, in cursul zilei de sambata, organizarea unui nou tur de scurtin pentru trei comune din Romania, unde sunt candidati in situatii de balotaj, informeaza Agerpres. Potrivit hotararii ce a fost.

Deces halucinant. Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

EXCLUSIV Podul Braila, cel mai amplu proiect de infrastructura rutiera din Romania ultimilor 30 de ani, prinde contur. Imagini spectaculoase

Podul suspendat peste Dunare, de la Braila, este un proiect de infrastructura unic in Romania, cel mai mare proiect de infastructura rutiera de dupa 1989 in Romania, careincepe sa prinda contur.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )