Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Spaniei a scazut cu 18,5%, cea mai mare contractie din Europa

Adevărul Adevărul,
Economia Spaniei a scazut cu 18,5%, cea mai mare contractie din Europa

Economia Spaniei a suferit o lovitura mai mare decat se preconiza si a inregistrat un picaj record de 18,5% in al doilea trimestru, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istorie

Producatorul francez de autoturisme Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat in primul semestru din acest an cea mai mare pierdere din istoria companiei, de aproape 7,3 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru.

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

Povestea tragica a gravidelor rapuse de COVID-19. Boala le-a rapit cea mai mare bucurie a vietii

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei si mai ales din cea de familie. Soarta nu a fost insa de partea a doua femei insarcinate, care au pierdut lupa cu noul coronavirus si au.

Nicusor Dan: Solutiile pentru traficul din Capitala, cea mai mare problema a bucurestenilor, sunt principala mea preocupare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a prezentat planurile pentru un sistem de mari parcari la intrarea in Bucuresti si a subliniat ca traficul din oras este.

Nicusor Dan: Solutiile pentru traficul din Capitala, cea mai mare problema a bucurestenilor, sunt principala mea preocupare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a prezentat planurile pentru un sistem de mari parcari la intrarea in Bucuresti si a subliniat ca traficul din oras este.

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

Coronavirus: Marea Britanie a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii excesive dintre tarile europene

Marea Britanie s-a confruntat cu cea mai mare mortalitate exesiva inregistrata in Europa de la inceputul pandemiei declansate de noul coronavirus, in timp ce alte tari, precum Spania, au cunoscut varfuri mai marcate si mai localizate, a raportat joi un studiu britanic realizat pe 21 de tari europene, relateaza AFP si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )