Libnet.ro
UNICEF

05:30

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istoria companiei

Hotnews Hotnews,
 Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istoria companiei

Renault a anuntat joi o pierdere neta de 7,3 miliarde de euro pentru prima jumatate a anului, cea mai mare din istoria companiei, producatorul francez suferind de pe urma aliantei cu partenerul japonez Nissan si pandemiei de COVID-19, anunta AFP si Bloomberg. continuă pe Hotnews

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istorie

Producatorul francez de autoturisme Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat in primul semestru din acest an cea mai mare pierdere din istoria companiei, de aproape 7,3 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

Coronavirus in lume: Sase luni de cand OMS a declarat stare de urgenta, la nivel global, pentru cea mai grava criza din istoria sa

Joi se implinesc sase luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemia de Covid-19 drept o urgenta privind sanatatea publica la nivel international, noteaza The Guardian. La acest moment, sunt 16. 616 de cazuri de imbolnaviri, la nivel global, din care 10. 870 sunt pacienti vindecati. in total 656. 621 si-au pierdut viata, potrivit worlodmeteres. info. --------------23:45 Franta: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 223 de morti 22:44 Suedia dezvaluie date promitatoare si crede ca va aduce rapid virusul sub control Ce spune epidemiologul sef despre Romania 18. 07 Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, sustine ca s-a vindecat de coronavirus.

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru.

Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Premirul Viktor Orban are controlul deplin asupra mass-mediei nationale. in timp ce televiziunile generaliste, inclusiv RTL Klub, raman cele mai vizionate canale din Ungaria, mass-media pro-guvernamentala domina pe segmentul de stiri, sustinut de publicitatea generoasa de la stat. Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa - cuprinzand posturi TV, ziare, radiouri si situri de stiri, noteaza Bloomberg.

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu .

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )