Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tarile din lumea intreaga incep sa isi faca stocuri de alimente, de frica scumpirilor si a agravarii crizei

Adevărul Adevărul,
Tarile din lumea intreaga incep sa isi faca stocuri de alimente, de frica scumpirilor si a agravarii crizei

Cumparatorii de produse agricole din Cairo si pana in Islamabad au intrat intr-o febra a cumparaturilor dupa ce pandemia de Covid-19 a perturbat lanturile de aprovizionare, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

Bloomberg: Statele incep sa isi faca stocuri de alimente pe masura ce preturile cresc si criza Covid se agraveaza

Cumparatorii de produse agricole din Cairo si pana in Islamabad au intrat intr-o febra a cumparaturilor dupa ce pandemia de Covid-19 a perturbat lanturile de aprovizionare, transmite Bloomberg, citata de Agerpres. Iordania si-a constituit rezerve record de grau in timp ce Egiptul, cel mai mare cumparator mondial de grau, a luat o masura neobisnuita de a cumpara grau de pe pietele internationale tocmai in mijlocul recoltatului productiei interne. La randul sau Taiwanul a anuntat ca isi va majora rezervele strategice de alimente, iar China a inceput sa cumpere nutret pentru a-si hrani efectivele in crestere de porci.

Tarile incep sa isi faca stocuri de alimente pe masura ce preturile cresc si criza sanitara se agraveaza

Cumparatorii de produse agricole din Cairo si pana in Islamabad au intrat intr-o febra a cumparaturilor dupa ce pandemia de Covid-19 a perturbat lanturile de aprovizionare, transmite Bloomberg si Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )