Libnet.ro
UNICEF

08:30

Turcia a descoperit gaze in Marea Neagra. Romania bate pasul pe loc

Adevărul Adevărul,
Turcia a descoperit gaze in Marea Neagra. Romania bate pasul pe loc

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat miercuri, pentru Bloomberg, doua surse apropiate situatiei. continuă pe Adevărul

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, in apropiere de zona romaneasca Neptun Deep

Turcia a descoperit resurse energetice in Marea Neagra, cel mai probabil gaze naturale, au declarat, miercuri, pentru Bloomberg, doua surseapropiate Guvernului turc. Pentru moment, nu este clar care este mar.

Se intampla acum in Marea Neagra. Gigantii europeni au luat o decizie majora

Carantina, izolarea si prabusirea economiei, rezultate ale pandemiei de COVID-19, au dus la prabusirea cererii de hidrocarburi, motiv pentru care gigantii petrolieri globali admit un adevar incomod rezerve de 125 de miliarde de barili vor ramane definitiv ingropate in Marea Neagra. Ce se intampla acum in Marea Neagra Gigantii petrolieri globali au pus stop .

Erdogan va anunta maine inceperea unei noi ere: au fost descoperite rezerve importante de gaze naturale (posibil si petrol) in Marea Neagra

Chiar daca prioritatea noastra nationala pare sa nu fie niciodata politica energetica, poate, sper, sa gasiti interesant faptul ca Turcia a anuntat aceasta descoperire. Deocamdata, raportul este pe surse si a fost initial publicat de cotidianul Haberturk care a anuntat ca nava de explorare Fatih-1 a descoperit importante rezerve de gaze in doua locatii separate, una lana Dunare, in apele internationale, alta in zona regiunii Kiyikoy.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )