Libnet.ro
UNICEF

13:00

ADRIAN VASILESCU, BNR: in lipsa analizei de legalitate, ne trezim cu legi care incalca legi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN VASILESCU, BNR: in lipsa analizei de legalitate, ne trezim cu legi care incalca legi

Cum, Dumnezeu, sa apara in legi sintagma &171;prin derogare de la Codul Civil &187;?! Avem legi care incalca legi si pe care Curtea Constitutionala a Roma-niei CCR) le declara neconstitutionale, a afirmat, ieri, intr-o conferinta, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Vasilescu, BNR: Partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie

Romania este bolnava de mitul aurului, iar partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie, a spus miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul BNR, la conferita revistei BIZ, 'The Financial Conference'. Se spun multe minuni in spatiul public. Chiar se spune ca PSD-ul ar vrea sa aduca aurul in tara ca sa-l vanda. Asta e o poveste. Chiar daca ar gandi asa niste oameni din PSD, asa ceva nu se poate intampla in Romania. Asa ceva nu exista. Deci, nu asta e problema cu aducerea aurului in tara. Este doar o incercare de a sicana Banca Nationala. Nimic altceva, a adaugat Vasilescu.

ADRIAN VASILESCU, BNR - DESPRE SCANDALUL DIN JURUL REZERVEI DE AUR: Partidul care ar vinde din aurul tarii, ar iesi din istorie

Discutiile privind rezerva de aur - doar o incercare de sicanare a BNR, potrivit lui Vasilescu Disputele pe marginea rezervei internationale de aur a tarii noastre continua, iar partile implicate vin cu noi argumente si lamuriri asupra acestui subiect.

Adrian Vasilescu, despre discutiile privind rezerva de aur: E o incercare de a sicana BNR

Romania este bolnava de mitul aurului, iar partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie, a declarat, miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei.

Adrian Vasilescu: Discutiile despre vanzarea aurului, simple sicane la adresa BNR. Nimeni nu ar indrazni

Discutiile referitoare la repatrierea rezervei de aur a Romaniei au un singur scop - sa sicaneze Banca Nationala. Iar ideea vehiculata potrivit careia PSD ar vrea sa vanda aurul este o poveste, sustine Adrian Vasilescu, consultant de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )