Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Vasilescu, despre discutiile privind rezerva de aur: E o incercare de a sicana BNR

Antena3 Antena3,
Adrian Vasilescu, despre discutiile privind rezerva de aur: E o incercare de a sicana BNR

Romania este bolnava de mitul aurului, iar partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie, a declarat, miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei. continuă pe Antena3

Adrian Vasilescu: Discutiile despre vanzarea aurului, simple sicane la adresa BNR. Nimeni nu ar indrazni

Discutiile referitoare la repatrierea rezervei de aur a Romaniei au un singur scop - sa sicaneze Banca Nationala. Iar ideea vehiculata potrivit careia PSD ar vrea sa vanda aurul este o poveste, sustine Adrian Vasilescu, consultant de.

Adrian Vasilescu, BNR: Partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie

Romania este bolnava de mitul aurului, iar partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie, a spus miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul BNR, la conferita revistei BIZ, 'The Financial Conference'. Se spun multe minuni in spatiul public. Chiar se spune ca PSD-ul ar vrea sa aduca aurul in tara ca sa-l vanda. Asta e o poveste. Chiar daca ar gandi asa niste oameni din PSD, asa ceva nu se poate intampla in Romania. Asa ceva nu exista. Deci, nu asta e problema cu aducerea aurului in tara. Este doar o incercare de a sicana Banca Nationala. Nimic altceva, a adaugat Vasilescu.

Consilier BNR, despre rezerva de aur: Partidul care ar indrazni sa vanda un gram ar iesi din istorie

Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), a sustinut, miercuri, ca niciun partid nu poate sa vanda aurul Romaniei, deoarece apartine poporului, nu statului.

Deutsche Bank si Commerzbank fac publice discutiile privind fuziunea

Deutsche Bank si Commerzbank au confirmat astazi ca au purtat discutii despre eventuala fuziune, indicand faptul ca eforturile de a uni cei mai mari doi creditori din Germania dau roade.

OLGUTA VASILESCU, DESPRE REFERENDUM: Eu zic sa-l lasam pe presedinte sa sada si sa cujete linistit

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat, astazi, la Parlament, ca deocamdata, PSD nu are ce sa comenteze despre organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare, asteptand ca presedintele Klaus Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

Olguta Vasilescu, despre OUG 114: E bine ca Ioan Niculae este ajutat, ca i se plafoneaza pretul la gaze

Controversatul om de afaceri care controleaza Interagro, Ioan Niculae, este beneficiar al OUG 114/2018, prin faptul ca sunt plafonate preturile la gaze. Acest lucru este recunoscut chiar de Lia Olguta Vasilescu, scrie Hotnews.

Olguta Vasilescu, despre referendum: Eu zic sa-l lasam pe presedinte sa sada si sa cujete linistit, asa cum cujeta dumnealui de fiecare data

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca deocamdata, PSD nu are ce sa comenteze despre organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare, asteptand ca presedintele Klaus Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )