Libnet.ro
UNICEF

22:15

CURS VALUTAR 17 septembrie 2019. Cat costa un euro

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR 17 septembrie 2019. Cat costa un euro

CURS BNR 17 septembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7352 1 Dolar S. A USD 4,2979 1 Dolar. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR marti, 17 septembrie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs! Cotatiile de azi, 17 septembrie sunt valabile incepand cu orele 13:15 pe site-ul oficial BNR, dar si aici. Pana atunci, poti vedea valorile negative si pozitive din cadrul cursului de ieri. De asemenea, ai la dispozitie si toate cotatiile din sezonul cald, pentru o paralela a evolutiei .

MACRO NEWSLETTER-17 Septembrie 2019

Preturile de consum din Spania si-au temperat usor cresterea anuala in august 2019, pana la 0,3%, de la 0,5% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un declin de 0,6% in luna anterioara. Preturile alimentelor si-au accelerat cresterea anuala pana la 1%, de la 0,9% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 0,1%, iar preturile utilitatilor au scazut cu o rata anuala de 3,3%, dupa o scadere de 1,7% in luna anterioara, pe fondul unui declin lunar de 1%. Sursa: INE Spain) .

HOROSCOP DRAGOSTE 17 SEPTEMBRIE. Gemenii petrec timp minunat in compania persoanei iubite, Leii trebuie sa fie atenti la dorintele partenerilor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 septembrie. Pestii au parte de succes, Taurii sunt energici

Iata pentru MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Balantele trebuie sa preia controlul, Sagetatorii se simt pierduti in spatiu

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019; astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot atinge un punct.

HOROSCOP rune 17 septembrie. Capricornii se simt fertili, Taurii sunt creativi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera : Jera este runa succesului si a continuitatii. Vesteste stare.

Curs valutar BNR luni, 16 septembrie. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs. Cotatiile vor urma sa fie actualizate la orele 13:15, pe site-ul oficial al BNR. Pana atunci, iata cursul precedent si o paralela dintre cele din lunile trecute. Urmareste evolutia monedelor din tot sezonul cald! Curs valutar BNR luni, 16 septembrie Banca Nationala a Romaniei a emis un .

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Taur -Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )