Libnet.ro
UNICEF

17:30

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6480 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins joi, cel mai slab nivel pentru euro din septembrie. continuă pe Antena3

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Indicele global al preturilor produselor alimentare a coborat in luna noiembrie 2018 la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani si jumatate, ca urmare a scaderii preturilor uleiurilor vegetale, lactatelor si cerealelor, a anuntat, ieri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters.

Economia SUA a produs mai putine locuri de munca dect se anticipase, dar rata somajului este la cel mai scazut nivel din ultimii 49 de ani

Economia SUA nu a reusit sa creeze un numar suficient de mare de locuri de munca in noiembrie, iar salariile nu au crescut conform asteptarilor, ceea ce indica o incetinire a cresterii economice. Cu toate acestea, rata somajului se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 49 de ani, fiind de 3,7%, potrivit Reuters.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 23.000 de gospodarii

Ferratum Oyj Ferratum) a derulat cu succes cea de-a noua editie consecutiva a barometrului international. Barometrul de Craciun a analizat planurile consumatorilor din perioada sarbatorilor de iarna si a fost realizat in peste 23. 000 de gospodarii din 19 tari, lucru ce il transform in cel mai mare studiu realizat pana acum de Ferratum.

Cum recunoasteti obiectele pirotehnice nepericuloase. Politie: Petardele din categoria F1 prezinta cel mai scazut risc

Chiar daca unele dintre acestea sunt de mici dimensiuni pot fi periculoase si pot cauza rani. Politistii ii sfatuiesc pe parinti sa discute cu copiii si sa le prezinte riscurile pe care implica utilizarea petardelor si artificiilor.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

VIDEO Skoda Scala, cum arata cel mai nou model al marcii din Cehia

Skoda a prezentat cel mai nou model al marcii, Scala, hatchback compact care inlocuieste Rapid in gama marcii si va fi lansat in prima parte din 2019. Skoda are 4,6% din piata auto a UE si a vandut 600. 000 de masini in zece luni.

VIDEO Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun. Care este topul preferintelor la americani

In mod surprinzator, Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun pentru publicul american. Pe primul loc in preferintele americanilor figureaza filmul de desene animate Rudolph the Red-Nosed Reindeer, scrie Hollywood Reporter.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )