Libnet.ro
UNICEF

10:15

CURS VALUTAR. Euro a coborat spre pragul de 4,64 lei

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a coborat spre pragul de 4,64 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,6485 lei/euro, o scadere cu 0,26% fata de pragul atins miercuri. Miercuri, euro a urcat la 4,6605 lei. Joi, dolarul american,. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro creste din nou

Banca Nationala a Romanieia anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6605 lei/euro, in crestere cu 0,17% fata de pragul atins marti. Totodata, aurul a continuat sa urce si a.

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Curs valutar BNR astazi, 12 decembrie: leul se depreciaza in raport cu euro si dolarul

Deprecierea leului este tot mai accelerata. In sedinta de miercuri, moneda nationala a scazut in fata euro si in mod special in raport cu dolarul american, continuand, astfel, tendinta demarata in urma cu cateva zile. La cat a ajuns cursul?.

Curs valutar BNR astazi, 10 decembrie: leul se depreciaza in raport cu euro, dar isi revine in raport cu dolarul

Moneda nationala incepe saptamana in usoara depreciere fata de euro, dupa inchiderea in crestere de vinerea trecuta, dar isi continua aprecierea in raport cu dolarul american.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )