Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mai multe banci din China, interesate sa investeasca in Romania: Care sunt unitatile care au notificat BNR furnizarea de servicii in mod direct

B1 B1,
Mai multe banci din China, interesate sa investeasca in Romania: Care sunt unitatile care au notificat BNR furnizarea de servicii in mod direct

Piata bancara din Romania este una care prezinta interes si pentru unitatile mari din China. Bank of China, una dintre cele mai mari banci din lume detinute de statul chinez, si Agricultural Bank of China au no. continuă pe B1

Trafic rutier restrictionat pe mai multe artere din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din Capitala avand in vedere organiza.

Scoli iNCHISE in mai multe orase din Bacau. O avarie la reteaua operata de baronul PSD Felix Stroe a lasat locuitorii fara apa de cateva zile

Toate scolile din orasele Onesti si Tg. Ocna, judetul Bacau, au fost inchise, luni, din cauza lipsei apei, anunta Prefectura Bacau, potrivit g4media. ro. Avariile tot mai dese la reteaua de apa au adus ora.

VIDEO Incendiu la Tulcea: mai multe case au luat foc. Care este cauza dezastrului

Chiar de ziua lor, pompierii din Tulcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe case din oras.

IKEA cumpara 80% din mai multe parcuri eoliene din Romania

Ingka Group, compania care detine cea mai mare parte din sistemul de franciza IKEA, cumpara o paticipatie de 80% din sapte entitati eoliene din sud-estul Romaniei, de la Vestas Wind Systems. Parcurile eoliene achizitionate ar putea produce energia necesara pentru 65 de magazine IKEA sau a 150. 000 gospodarii din Romania.

CNSCBT: 54 de cazuri de rujeola, inregistrate in ultima saptamana in mai multe judete, printre care si Ialomita

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) anunta ca numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania este 18. 268, din care 64 de decese. in ultima saptamana s-au inregistrat 54 de cazuri in mai multe judete, printre care si Ialomita.

Tariceanu a convocat o sedinta cu liderii fideli din ALDE. Tot mai multe critici in partid

Calin Popescu Tariceanu a convocat luni o sedinta informala a ALDE alaturi de liderii care inca i-au ramas fideli pentru a trece in revista filialele care inca au ramas de partea acestuia. intalnirea vine in contextul in care Teodor Melescanu si mai multi parlamentari ALDE si-au tradat partidul pentru PSD. Totodata, mai multe organizatii ALDE din tara l-au criticat zilele trecute pe Tariceanu si au cerut organizarea unui Congres.

CM Baschet (m): SUA a terminat pe locul 7 - cea mai slaba clasare din istoria lor in competitie

Nationala de baschet masculin a SUA a incheiat, sambata, Cupa Mondiala de la Beijing, pe locul 7, dupa ce a invins Polonia, scor 87-74, in partida de clasament final. Pentru americani este cea mai slaba clasare din istoria de 18 participari la Cupa Mondiala, la care au in palmares 12 medalii, din care cinci de aur, inclusiv titlul mondial de la ultima editie.

Cum poti sa scoti bani din monitorizarea auto? Un exemplu concret si mai multe studii interesante

Un studiu realizat in SUA in 2013 ce a luat in calcul peste 130000 de reparatii auto efectuate pe o perioada de 3 ani releva ca vehiculele aflate intr-un program de monitorizare au avut in medie cu 20% mai putine zile de iesire din functiune datorata problemelor tehnice. Verificarea periodica si corijarea din timp a stilului de condus reduce semnificativ riscurile de inactivitate pentru orice flota auto.

Atac cu drone in Arabia Saudita. Mai multe instalatii petroliere au fost afectate

Atacul cu drone asupra a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita a provocat oprirea temporara a productiei celor doua situri, afectand aproximativ jumatate din productia gigantului petrolier national Ar.

Razboi intern in ALDE. Tariceanu a facut mai multe decapitari: Melescanu si cei trei deputati propusi ministri de Dancila, exclusi din partid

ALDE a decis in sedinta de vineri excluderea lui Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa din partid. Biroul Politic Executiv al ALDE, intrunit astazi, 13 septembrie, a luat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )