Libnet.ro
UNICEF

12:00

Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Hotnews Hotnews,
 Chiritoiu: anul 2018 ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei

Anul acesta ar putea fi al doilea cu cel mai ridicat nivel al sanctiunilor din istoria Consiliului Concurentei, a afirmat, sambata, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, potrivit Agerpres. La finalizari, anul acesta are potentialul de a fi anul al doilea cu cel mai ridicat nivel de sanctiuni din istorie, pentru ca sunt investigatii mari care se termina in trimestrul acesta, deci pana la sfarsitul anului, a spus Bogdan Chiritoiu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania. continuă pe Hotnews

Inflatia, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

Turcia: cel mai ridicat nivel al inflatiei din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

FSLI: in anul 2018, educatia nu doar ca nu mai reprezinta o prioritate nationala, ci este atacata prin seria masurilor distructive

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Simion Hancescu, afirma, ca, in anul 2018, educatia nu doar ca nu mai reprezinta o prioritate nationala, ci este atacata prin seria masurilor distructive, iar scoala romaneasca a ramas doar un simbol.

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE, atat din punctul de vedere al activelor, cat si al intermedierii financiare, a declarat sambata directorul Directiei de Stabilitate financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

Cel mai recent sondaj de opinie: Daca cei care spun ca voteaza NU ar decide sa nu se mai prezinte, referendumul ar avea sanse mari sa fie INVALIDAT

In mai putin de 24 de ore romanii sunt chemati pentru a vota in cadrul referendumului pentru modificarea Constitutiei in sensul familiei traditionale. Cel mai recent sondaj de opinie, intocmit de CURS, arata de.

CURS VALUTAR. Moneda europeana, cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Vineri, euro a urcat la4,6685 lei, cel mai mare nivel din 22 iunie, cand a fost4,6686 lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea euro/dolar, a crescut de la.

Netflix, cel mai mare consumator de banda de download din lume

Netflix a intrecut Youtub si devine astfel cel mai mare consumator de banda de download din lume. Potrivit raportului Global Internet Phenomena, realizat de Sandvine, Netflix este responsabil de 15% din totalul.

The Quiet Man ar putea fi cel mai ciudat joc de aventura

Pare imposibil sa incerci sa realizezi un joc in care personajul principal este surd, dar cei de la Square Enix se pare ca au facut o treaba foarte buna in The Quiet Man. Cei de la Square.

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 pe judete. Unde s-a votat cel mai mult si cel mai putin

PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 Potrivit BEC, in Bucuresti au votat 4,42% dintre alegatori, respectiv un numar de 79. 284 persoane. PREZENTA REFERENDUM FAMILIE 2018 in sectorul 1 s-au prezentat la urne.

Polonia vrea sa construiasca cel mai mare aeroport din Europa

Guvernul Poloniei are in plan constructia unui aeroport in valoare de 19 miliarde dolari in apropierea Varsoviei, pentru a demonstra importanta economica tot mai mare a tarii, dar criticii afirma ca proiectul nu este necesar si ca este prea costisitor, relateaza Bloomberg, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )