Libnet.ro
UNICEF

19:15

Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Suntem la cateva saptamani distanta de privatizarea Oltchim

Adevărul Adevărul,
Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Suntem la cateva saptamani distanta de privatizarea Oltchim

Privatizarea combinatului petrochimic Oltchim Ramnicu Valcea s-ar putea incheia in cateva saptamani, a declarat joi Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. continuă pe Adevărul

Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Suntem la cteva saptamni distanta de privatizarea Oltchim

Privatizarea combinatului petrochimic Oltchim Ramnicu Valcea s-ar putea finaliza in mai putin de o luna, daca nu va aparea nicio problema, a declarat, joi, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, potrivit Agerpres. Chiritoiu a fost prezent la conferinta The Danube Triangle, organizata la sediul BNR. Suntem, sa speram, la cateva saptamani distanta de privatizarea unei companii petrochimice mari, vorbesc despre Oltchim, care a acumulat pierderi de-a lungul anilor. Sper sa se intample in mai putin de o luna, daca nu vor fi probleme, a spus el.

Analizam posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor Publice, posibilitatea de a plafona pretul carburantilor, in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza, a declarat, ieri, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Chiritoiu: Consiliul Concurentei analizeaza posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, posibilitatea de a plafona pretul carburantilor, in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza, a declarat, marti, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Consiliul Concurentei investigheaza promotiile de Black Friday

Presedintele Consiliul Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat ca este in derulare o investigatie cu privire la promotiile de Black Friday si preturile practicate de marile magazine in paralel, sunt.

Consiliul Concurentei investigheaza o posibila intelegere pe piata cimentului

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a declansat o investigatie privind o posibila intelegere anticoncurentiala pe piata cimentului, intre Holcim, CRH Ciment si HeidelbergCement.

Consiliul Concurentei analizeaza efectele economiei colaborative asupra mediului concurential

Consiliul Concurentei realizeaza un studiu pentru a analiza efectele economiei colaborative sharing economy) asupra mediului concurential, potrivit unui comunicat de presa. Acesta arata ca necesitatea studiului este data de ritmul accelerat in care se dezvolta noile afaceri, pe fondul unui cadru de reglementare insuficient adaptat. in plus, exista un interes din ce in ce mai mare pentru afaceri de tip Airbnb sau Uber, ceea ce poate avea efecte asupra companiilor traditionale.

Posibilitatea plafonarii pretului carburantilor, analizata de Consiliul Concurentei

Posibilitatea plafonarii pretului carburantilor este analizata de Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza, a declarat, ma.

CONFIRMARE Consiliul Concurentei analizeaza posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a confirmat ca institutia analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, posibilitatea de a plafona pretul carburantilor , in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza. Informatia a fost transmisa initial de ministrul Eugen Teodorovici.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )