Libnet.ro
UNICEF

08:30

CONFIRMARE Consiliul Concurentei analizeaza posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Adevărul Adevărul,
CONFIRMARE Consiliul Concurentei analizeaza posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a confirmat ca institutia analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, posibilitatea de a plafona pretul carburantilor , in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza. Informatia a fost transmisa initial de ministrul Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Chiritoiu: Consiliul Concurentei analizeaza posibilitatea de a plafona pretul carburantilor

Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, posibilitatea de a plafona pretul carburantilor, in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza, a declarat, marti, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Posibilitatea plafonarii pretului carburantilor, analizata de Consiliul Concurentei

Posibilitatea plafonarii pretului carburantilor este analizata de Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Ministerul Finantelor, in contextul intentiei Guvernului de a elimina supraacciza, a declarat, ma.

Premiera in Romania! Pretul carburantilor ar putea fi plafonat

Premiera in Romania! Pretul carburantilor ar putea fi plafonat anul viitor, astfel incat soferii sa nu mai fie afectati de cresterile constante de pret de pe piata carburantilor. Ministrul de Finante.

DISCOTECA Teodorovici se joaca cu nervii soferilor romani! in timp ce pretul carburantilor creste zilnic, ministrul promite o masura FARA PRECEDENT

Veste-soc pentru soferii romani! Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, intentioneaza sa plafoneze pretul carburantilor pentru anul viitor. Promisiunea ministrului vine in contextul Guvernul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )