Libnet.ro
UNICEF

16:45

Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor: Un mare actor are jumatate din piata si stabileste preturile

B1 B1,
Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor: Un mare actor are jumatate din piata si stabileste preturile

Concurenta este redusa pe piata carburantilor si exista un mare jucator care stabileste pretul, arata o ancheta a Consiliului Concurentei. Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei, a. continuă pe B1

Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor: Un mare actor are jumatate din piata si stabileste preturile (VIDEO)

Concurenta este redusa pe piata carburantilor si exista un mare jucator care stabileste pretul, arata o ancheta a Consiliului Concurentei. Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei, a.

CHIRITOIU: Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor

Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor iar concluzia este ca, pe acest segment, concurenta este redusa si exista un mare jucator care stabileste pretul.

CHIRITOIU DESPRE ANCHETA PE PIATA CARBURANTILOR: Concurenta este redusa, exista un mare jucator care stabileste pretul

Consiliul Concurentei a finalizat ancheta pe piata carburantilor, iar concluzia este ca, pe acest segment, concurenta este redusa si exista un mare jucator care stabileste pretul, a declarat, ieri, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, citat de Agerpres.

Consiliul Concurentei investigheaza licitatii organizate de CE Oltenia

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind o posibila trucare a unor licitatii organizate de Complexul Energetic Oltenia pentru achizitionarea de role si ghirlande de role pentru benzi transportoare de carbune, potrivit unui comunicat al institutiei de concurenta.

Posibila trucare a unor licitatii organizate de Complexul Energetic Oltenia/ Consiliul Concurentei a declansat o investigatie

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind o posibila trucare a unor licitatii organizate de Complexul Energetic Oltenia pentru achizitionarea de role si ghirlande de role pentru benzi transportoare de carbune, se arata intr-un comunicat de presa. Autoritatea de concurenta suspecteaza ca mai multe firme s-au inteles sa-si imparta contractele.

Posibila trucare a unor licitatii organizate de CE Oltenia.Consiliul Concurentei a declansat o investigatie

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a unor licitatii organizate de Complexul Energetic Oltenia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )