Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul Concurentei publica rezultatele investigatiei din 2008 privind ROBOR

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei publica rezultatele investigatiei din 2008 privind ROBOR

Consiliul Concurentei va pune la dispozitia Parlamentului documentele legate de investigatia din 2008 privind nivelul ROBOR, dupa ce va elimina din raport datele cu caracter personal, a declarat, marti, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Parlamentul va ancheta daca Consiliul Concurentei a musamalizat o investigatie din 2008

Biroul permanent al Senatului a aprobat, la solicitarea presedintelui Comisiei economice, Daniel Zamfir, desfasurarea unei anchete parlamentare la Consiliul Concurentei in legatura cu un raport cu privire la manipularea ROBOR.

Consiliul Concurentei a finalizat 15 investigatii in 2018 si a dat amenzi de peste 90 mil. euro. Mai mult de jumatate din aceasta suma va fi platita de catre companiile de asigurari

Consiliul Concurentei a dat startul in 2018 unui numar de 16 investigatii cu privire la posibile incalcari ale Legii concurentei, cu trei mai putine fata de anul precedent si, in acelasi timp, a finalizat 15 investigatii. Dintre acestea, o pondere de.

IN 2018: Consiliul Concurentei - sanctiuni de 93 milioane euro

Consiliul Concurentei a aplicat sanctiuni in valoare totala de 435 milioane de lei 93 de milioane de euro), in 2018, acesta fiind al doilea an cu cele mai mari amenzi din istoria institutiei.

Anuntul lui Vlcov din Bloomberg, privind taxa pe banci, creste pretul actiunilor Bancii Transilvania si BRD

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inceput linistita sedinta de tranzactionare de luni, pana cand au inceput sa apara informatii cu privire la intentia Guvernului de a renunta la taxa pe active din sectorul bancar, prin disparitia Robor. Odata cu aparitia informatiei in Bloomberg, actiunile Bancii Transilvania si BRD au inceput sa creasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )