Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dupa doua luni de greva, angajatii Electrolux si-au reluat activitatea. Cu cat le-au crescut salariile

Adevărul Adevărul,
Dupa doua luni de greva, angajatii Electrolux si-au reluat activitatea. Cu cat le-au crescut salariile

Dupa mai bine de doua luni de greva generala, salariatii de la Electrolux Satu Mare au obtinut majorarile salariale pentru care au luptat si au incheiat Contractul colectiv de munca, a anuntat joi liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. continuă pe Adevărul

Cristi Danilet, sanctionat disciplinar de judecatorii CSM cu 5% din indemnizatia pe doua luni, dupa ce spunea ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia

Judecatorul Cristi Danilet a fost sanctionat marti de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM dupa ce scria, pe Facebook, ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia. Lui Danilet i se va retine 5% din indemnizatia lunara, timp de doua luni.

CEDO a respins cererea Guvernului Dancila de amanare cu doua luni a plangerii depuse de Kovesi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins cererea guvernului de amanare cu doua luni a judecarii plangerii depuse de Laura Codruta Kovesi cu privire la decizia de revocare din functia de sefa a DNA.

CEDO a respins cererea Guvernului Dancila de amanare cu doua luni a plangerii depuse de Kovesi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins cererea guvernului de amanare cu doua luni a judecarii plangerii depuse de Laura Codruta Kovesi. Kovesi a atacat in ianuarie 2019 la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit.

Aplicarea marcajului rutier pe strazile din Chisinau va dura doua luni

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca de saptamana viitoare, pe strazile din Chisinau va incepe aplicarea marcajului rutier. Termenul de executare a lucrarilor de profil este de doua luni, urmand a fi aplicat marcaj pe toate strazile principale si cele secundare din oras. Interventia va incepe pe strazile cu trafic intens, in intersectiile problematice si in preajma institutiilor de invatamant.

Greva de la Electrolux Satu Mare s-a incheiat dupa mai mult de doua luni de protest

Cei 400 de muncitori de la fabrica Electrolux din Satu Mare, aflati in cea de-a zecea saptamana de greva, isi incheie protestul, dupa ce sindicalistii si conducerea fabricii au ajuns la o intelegere, a anuntat, joi, presedintele sindicatului Samus, Sorin Faur, potrivit Agerpres.

Dupa patru luni de asteptare, avem reguli noi de TVA privind voucherele. De acum, incotro?

Patru luni i-au trebuit Ministerului Finantelor sa traduca mot-a-mot Directiva de TVA privind voucherele, timp irosit, pentru ca modificarile aduse Codului fiscal nu sunt corelate cu Normele metodologice nici pana la aceasta data. Astfel, operatorii economici vor aplica noile prevederi fiecare dupa intelegerea proprie sau sfatul consultantului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )