Libnet.ro
UNICEF

23:30

Energy Holding, fondata de cel mai destept baiat din energie, a intrat in faliment

Adevărul Adevărul,
Energy Holding, fondata de cel mai destept baiat din energie, a intrat in faliment

Energy Holding, unul dintre cei mai importanti traderi si furnizori de energie electrica din Romania pana in urma cu cativa ani, fondata de Bogdan Buzaianu, supranumitcel mai destept baiat din energie, a intrat in faliment. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat baiat al lui Nicolae Guta. Cati bani a strans pana acum

Nicolae Guta ii face concurenta lui Borcea la numarul de copii. Desi este cunoscut drept Regele manelelor, mostenitorii sai nu au iesit atat de mult in relief. Unul dintre ei, insa, a furat de la tatal sau placerea de a detine multe bunuri. Ce avere are unul din baietii lui Nicolae Guta? Nicoale Guta este .

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

Cardiologul Mircea Cinteza: Este cel mai greu moment din ultimii ani pentru cei cu boli cardiovasculare. COVID-ul ataca plamanul, dar si inima (VIDEO)

Medicul cardiolog Mircea Cinteza atrage atentia asupra faptului ca, in contextul epidemiei de COVID-19, pacientii cu afectiuni cardiovsculare traverseaza cel mai greu moment din ultimii ani pentru ca noul.

Coronavirus in lume. America Latina si zona Caraibilor au devenit regiunea cel mai grav afectata din lume

America Latina si zona Caraibilor au devenit in weekend regiunea cel mai grav afectata din lume de criza pandemica declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. in weekend,in America.

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Mircea Lucescu, cel mai varstnic antrenor din lume

Tehnicianul roman a semnat recent cu Dynamo Kiev si a devenit cel mai in varsta antrenor din lume inca in activitate.

Este cel mai toxic produs din casa ta, dar il folosesti zilnic! Are efecte care pot conduce pana la moarte!

Nimic mai placut dupa spalarea rufelor decat parfumul lasat in urma de balsamul de rufe, parfum care persista zile intregi. Sa nu mai vorbim de senzatia placuta de catifelare si de faptul ca acest produs minune nu le lasa nici se se electrizeze.

Primaria Craiova, somata sa dea jos placuta cu numele Olgutei Vasilescu de la intrarea in cel mai mare parc din oras. Fusese amplasata deasupra lui Nicolae Romanescu, intemeietorul parcului

Primaria Craiova a fost somata sa dea jos placuta inscriptionata cu numele Olgutei Vasilescu, pe care o amplasase recent la una dintre intrarile in Parcul Nicolae Romanescu chiar deasupra celei ce.

Placuta cu numele Olgutei Vasilescu, amplasata la intrarea in cel mai mare parc din Craiova, deasupra numelui intemeietorului parcului Primaria, somata sa dea placuta jos

Primaria Craiova a fost somata de Directia Judeteana pentru Cultura sa dea jos o placuta cu numele edililor PSD care a fost amplasata recent la intrarea secundara a Parcului Nicolae Romanescu, unde au fost facute lucrari de reparatii. Municipalitatea a trecut in prim-plan numele fostului primar Lia Olguta Vasilescu 2012-2017), deasupra lui Nicolae Romanescu 1899-1899), intemeietorul parcului, si pe al actualului edil PSD, Mihail Genoiu 2017-. ), deasupra lui Ulysse Boldescu 1890-1894).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )