Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

B1 B1,
Femeile vor primi pensii MAI MICI decat barbatii. Lider de sindicat: Noua LEGE discrimineaza mamele

Presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, atrage atentia ca nou Lege a pensiilor discrimineaza femeile. Vor primi si cu 30% mai putin decat barbatii, spune Hossu pentru. continuă pe B1

Sindicalist: Femeile vor primi pensii mult mai mici decat ale barbatilor dupa noua lege a pensiilor

Noua lege a pensiilor, care va fi supusa joi dezbaterii publice, va face mari diferente de venituri intre barbati si femei, acestea din urma putand primi lunar venituri cu pana la 30% mai mici decat cele ale barbatilor, sustine Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Lider de sindicat: Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele.

Hossu, lider de sindicat: Noua Lege a pensiilor discrimineaza femeile, care vor primi si cu 30 % mai putin dect barbatii

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, joi, pentru Agerpres, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Noua lege a pensiilor va discrimina femeile

Proiectul noii Legi a pensiilor va discrimina femeile, care vor primi pensii mai mici chiar si cu 30% fata de barbati, daca statul nu le va acorda alte compensatii, a declarat, astazi, pentru AGERPRES, presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

STUDIU: Romanii care muncesc in strainatate inchiriaza, cand se intorc in tara, masini mai scumpe decat strainii, dar doar o parte din ei si le permit

Romanii care muncesc in strainatate inchiriaza, cand se intorc in tara, masini mai scumpe decat strainii care vin in vacante in Romania, o treime dintre ei dorind sa inchirieze automobile BMW, Mercedes sau Audi, potrivit unui studiu al Enterprise Romania, compania de inchirieri auto care face parte din grupul Eurolines, detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu.

Care este greutatea ideala. Indicatorul care iti explica mai multe decat oglinda

Atunci cand fie starea de sanatate, fie imaginea din oglinda ne face sa ne gandim de doua ori daca nu cumva avem probleme cu sanatatea, un prim raspuns ar putea fi valoarea indicelului de masa corporala, un etalon care ne ghideaza mai mult decat parerile subiective ale cunoscutilor.

Poti cumpara un castel din Game of Thrones mai ieftin decat un apartament!

Stiai ca ai putea locui intr-un castel din serialul Games of Thrones? Robb Stark a decapitat un om aici, iar tu ai putea fi propietarul acestui castel. Riverrun este de vanzare! .

Fortnite si Samsung Galaxy Note 9: legatura mai stransa decat se credea

Au trecut deja cateva luni de la lansarea Fortnite pentru iOS, dar se pare ca indragitul joc va ajunge in curand si pe Android, incepand cu o perioada de exclusivitate pentru Galaxy Note 9. Fortnite si PUBG sunt cele mai populare jocuri video la ora actuala. Datorita Fortnite, vanzarile de console au crescut intr-un ritm [].

Dorel Nita, Imobiliare.ro: Din cauza inaspririi accesului la creditare si a diminuarii ofertei de locuinte, tinerii vor avea cel mai mult de suferit

Pe fondul unei evolutii modeste a economiei in prima parte a acestui an si al stagnarii preturilor la locuinte, ultimele sase luni ar putea aduce, la nivel national, o scadere semnficativa a numarului de tranzactii cu apartamente. Mai mult, odata cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )