Libnet.ro
UNICEF

20:45

Primele REACTII ale Consiliului Concurentei dupa ce Liviu Dragnea a atacat bancile din Romania

B1 B1,
Primele REACTII ale Consiliului Concurentei dupa ce Liviu Dragnea a atacat bancile din Romania

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat ca, pe langa o investigatie deschisa de un an, in paralel, institutia a facut o serie de recomandari pentru a creste concurenta intre. continuă pe B1

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Declaratiile lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului National al PSD, referitoare la justitia discretionara, la condamnarea ilegala a mii de persoane, la dosarele si sentintele aranjate de ofiteri din Serviciul Roman de Informatii cu anumiti procurori si judecatori, au starnit indignarea magistratilor. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de afirmatiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor.

Forumul Judecatorilor cere CSM apararea independentei Justitiei dupa declaratiile lui Liviu Dragnea

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a cerut luni Consiliului Superior al Magistraturii sa fie aparata independenta sistemului judiciar, ca urmare a declaratiilor facute, duminica, de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Zi importanta pentru PSD. intalnire de taina in biroul lui Liviu Dragnea, inaintea sedintei Consiliului National

Update:Liderii social-democrati s-au reunit, duminica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, inainte de sedinta Consiliului National al PSD. PremierulViorica.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

Liviu Dragnea o acuza pe Kovesi ca a scuipat pe deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Liviu.

Liviu Dragnea incearca sa dreaga busuiocul dupa MASURILE CATASTROFALE ale Guvernului: Anunta cresteri de pensii chiar cu 250%

Liviu Dragnea anunta, intr-o postare pe Facebook, ca in Legea pensiilor care a fost adoptata miercuri in Camera Deputatilor sunt prevazute cresteri de pensii chiar cu 250% pana in 2022. Legea.

Liviu Dragnea, atac la sefii serviciilor secrete: Unde e patriotismul cand vad finantatori de actiuni anarhiste?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa sefilor serviciilor secrete, in cadrul Consiliului National al PSD. intrebare pentru domnul Hellvig nr. : directorul SRI), dl. Vlase.

Dosarele lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu raman la aceleasi completuri de judecata de la ICCJ

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, vor fi judecati in continuare de completul de 5 judecatori de la Inalta Curte care le-a fost deja repartizat in data de 13 decembrie, fara sa mai fie facuta o.

Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii pensiilor: Am sentimentul datoriei mplinite fata de parintii si bunicii nostri

Liderul PSD Liviu Dragnea spune, intr-o postare pe Facebook, ca, prin adoptarea in Parlament a noii Legi a pensiilor, se prevad cresteri consistente de pensii pana in 2022, in unele cazuri chiar cu 250%, si ca el are sentimentul datoriei implinite fata de parintii si bunicii nostri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )