Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariul minim va creste din ianuarie 2019. La ce nivel va ajunge

Adevărul Adevărul,
Salariul minim va creste din ianuarie 2019. La ce nivel va ajunge

Salariul minim va creste gradual in urmatorii patru ani, a afirmat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, precizand ca s-a discutat acest aspect in sedinta de joi a Consiliului National Tripartit, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand. continuă pe Adevărul

Bogdan Hossu, Cartel Alfa: Salariul minim va creste cu 150 lei din ianuarie 2019

Salariul minim va creste la 2. 050 lei, de anul viitor, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand, avand in vedere ca se lucreaza la bugetul de stat pe 2019, reiese din declaratiile lui Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Salariul minim va creste cu 150 lei, din ianuarie 2019. Discutia a avut loc n Consiliul National Tripartit

Salariul minim va creste la 2050 lei, de anul viitor, iar Hotararea de Guvern va fi promovata curand, avand in vedere ca se lucreaza la bugetul de stat pe 2019, reiese din declaratiile lui Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Lider Cartel Alfa: Salariul minim va creste cu 150 de lei in 2019

Salariul minim va creste cu 150 de lei in 2019, conform unui act normativ care urmeaza sa fie elaborat de Guvern, a declarat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, citat de Agerpres. Hossu a avut o discutie.

Lider de sindicat: Salariul minim va creste de anul viitor

Salariul minim va creste cu 150 de lei in anul 2019, conform unui act normativ care urmeaza sa fie elaborat de Guvern, a declarat presedintele Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, joi, la iesirea.

Ce bani iei in 2019: salariul minim trebuie sa creasca din ianuarie

Presedintele Cartel Alfa Bogdan Hossu spune ca salariul minim va creste gradual in urmatorii patru ani, fapt care s-a discutat in sedinta Consiliului National Tripartit. in sedinta din 20 septembrie s-a discutat ca salariul minim trebuie sa creasca la 2. 500 de lei pana in 2022, ceea ce inseamna o crestere brut de 150 de lei [] .

Tarifele DHL Express vor creste cu o medie de 5,5% si vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2019

DHL Express, liderul pietei de servicii de curierat international a anuntat astazi modificarea anuala a tarifelor, care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. In Romania, tarifele serviciilor vor cunoaste o crestere medie de 5,5% fata de tarifele.

Din octombrie 2019, n Uniunea Europeana nu se va mai schimba ora n functie de anotimp

Uniunea Europeana a decis ca practica schimbarii orei in functie de anotimp trebuie eliminata si, in acest sens, acorda statelor membre timp pana in aprilie 2019 sa decida daca vor sa adopte ora de vara sau ora de iarna. Mai multi critici ai deciziei si-au exprimat ingrijorarea ca UE se indreapta catre un conflict al fusului orar, informeaza cotidianul germanDW.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )