Libnet.ro
UNICEF

10:45

Din 2019, CRESTE VALOAREA bonurilor de masa! Ce SUMA e alocata acum si in ce conditii

B1 B1,
Din 2019, CRESTE VALOAREA bonurilor de masa! Ce SUMA e alocata acum si in ce conditii

Valoarea medie a unei mese de pranz achitata cu tichete de masa Ticket Restaurant a fost in acest an de 22,13 lei, in contextul in care valoarea medie a tichetelor de masa acordate de angajatorii din Romania a. continuă pe B1

Dancila: in bugetul pe 2019 este inclus si un fond de investitii locale. Ce suma este alocata

Proiectul de buget pe anul viitor va ajunge joi in Parlament, dupa cum a afirmat luni Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila afirmand ca acesta cuprinde si un fond de investitii locale, prin care localitatile vor putea opta pentru cate doua proiecte de finantare fiecare, pentru canalizare, apa sau renovarea scolilor. Ordonanta va fi adoptata in prima sedinta a Guvernului, care ar putea fi stabilita pentru vineri.

PRINTR-UN PARTENERIAT CU EURONEXT Scotia va avea propria bursa din 2019

Bourse Scot negociaza deja cu mai multi potentiali emitenti O bursa scotiana noua va fi lansata anul viitor, de un intreprinzator local in colaborare cu un operator european de profil existent, ceea ce va fi o miscare menita sa revigoreze tranzactiile cu actiuni din aceasta tara, potrivit dailybusinessgroup. co. uk.

Sondaj: Actualul presedinte al Ucrainei va pierde prezidentialele din 2019 indiferent de candidat! Sa fie aceasta explicatia pentru jocul lui Porosenko de la Marea Neagra?

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, nu are sanse sa castige viitoarele alegeri prezidentiale, care vor avea loc in primavara anului 2019, dupa cum arata rezultatele unui sondaj de opinie efectuat de.

In ce regiuni si sectoare de activitate sunt oportunitati de angajare in T1 din 2019

Planurile de angajare pentru intervalul ianuarie - martie 2019 sunt pozitive in toate regiunile si in majoritatea sectoarelor de activitate, dar se asteapta o usoara incetinire a ritmului angajarilor.

Zece predictii despre atacurile cibernetice din 2019, n viziunea Bitdefender - De la infectii fara fisier, pna la amestec n alegerile din Europa

Dupa ani buni in care a condus clasamentul amenintarilor informatice care tintesc persoane si companii, ransomware a pierdut pozitia de lider in prima jumatate a lui 2018. Detronat in premiera de minerii de criptomoneda, ransomware a recuperat din decalaj in a doua parte a anului si a demonstrat ca amenintarile care cripteaza fisiere si apoi solicita recompensa nu vor disparea din peisaj nici anul viitor. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender estimeaza ca in 2019 vom asista la un peisaj cu amenintari informatice din ce in ce mai agresive, menite sa faca mai multi bani ca oricand.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )