Libnet.ro
UNICEF

13:45

Loteria bonurilor fiscale pentru luna februarie va avea loc duminica, 19 martie

Adevărul Adevărul,
Loteria bonurilor fiscale pentru luna februarie va avea loc duminica, 19 martie

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 28 februarie 2017 este programata duminica, 19 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor Participarii Publice va avea loc pe 23 martie in Bucuresti

Cea de-a VIII-a editie a Galei Premiilor Participarii Publice va avea loc joi, 23 martie, de la 18. 30, la Cinema Pro din Bucuresti si va putea fi urmarita in direct, pe pagina evenimentului. Mesajul editiei din acest an, Primul aprinde lumina, este dedicat oamenilor si organizatiilor care aprind lumina in comunitatile lor, acolo unde decidentii ingreuneaza sau pun piedica rezolvarii diverselor probleme cu care se confrunta cetatenii, anunta organizatorii.

Premierul scotian a anuntat cand va avea loc noul referendum privind independenta Scotiei

Nicola Sturgeon, premierul Scotiei, a declarat ca va initia procedurile necesare pentru un al doilea referendum privind independenta Scotiei, fiind de parere ca acesta ar trebui sa aiba loc intre toamna an.

Alegeri parlamentare in Olanda. Aproximativ 13 milioane de olandezi sunt asteptati la urne. Geert Wilders: Daca voi castiga, va avea loc un referendum impotriva UE

Aproximativ 13 milioane de olandezi sunt asteptati la urne, miercuri, pentru a-si alege reprezentantii in camera inferioara a Parlamentului, noteaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )