Libnet.ro
UNICEF

11:45

Loteria fiscala pentru bonurile din iunie va fi organizata duminica, 16 iulie

Adevărul Adevărul,
Loteria fiscala pentru bonurile din iunie va fi organizata duminica, 16 iulie

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, 16 iulie, la care participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. continuă pe Adevărul

Vaslui: Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul femeii care a lesinat dupa externare si apoi a murit

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unei paciente in varsta de 53 de ani, care a lesinat intr-o statie de autobuz la scurt timp dupa ce fusese externata, femeia decedand apoi in spital.

Theresa May spune ca a fost atat de devastata de rezultatul alegerilor din iunie ca i-a curs o lacrima

Premierul britanic Theresa May a spus ca i-a curs o mica lacrima cand un exit-poll a aratat ca nu a reusit sa obtina majoritatea in cadrul alegerilor anticipate ce au avut loc pe 8 iunie, transmite Reuters.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

Start-up Nation, un program care te-ar putea scoate pentru totdeauna din antreprenoriat?

Incertitudinile din jurul programului Start-Up Nation si felul in care a fost elaborat naste o serie de reactii negative in randul oamenilor care activeaza de ani buni in lumea business-ului.

Demers fara precedent la nivel international pentru orfanii din Romania

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cazul unei fetite care a fostabandonata in leaganul de copii din Alexandria, cand avea numai cinci.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up. Proiectele sunt destinate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )