Libnet.ro
UNICEF

21:15

BCE este n negocieri avansate cu 25 de banci pentru licente post-Brexit

Hotnews Hotnews,
 BCE este n negocieri avansate cu 25 de banci pentru licente post-Brexit

25 de banci sunt in discutii avansate cu Banca Centrala Europeana pentru a-si mentine prezenta in UE dupa Brexit, a declarat luni Daniele Nouy, presedintele Mecanismului Unic de Supraveghere SSM), aflat sub tutela BCE, transmite Reuters, citat de Agerpres. Institutiile financiare cu sediul in Londra trebuie sa solicite o licenta noua sau sa o extinda pe cea actuala pentru a putea oferi servicii bancare in UE, dupa Brexit. Avem 25 de banci . care sunt in discutii avansate, a afirmat seful SSM. continuă pe Hotnews

Cine este Daniel Breaz, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - surse

Daniel Breaz este noua propunere a PSD pentru Ministerul Culturii. Acesta ar urma sa-i ia locul actorului George Ivascu. in varsta de 43 de ani, senatorul PSD Daniel Breaz este din 2012 rector al Universitatii .

Cine este Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii

Ilan Laufer, in varsta de 35 de ani, ministrul propus al Dezvoltarii, este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport ANEFS) din Bucuresti 2006). Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul.

Cine este Marius Budai, propunerea PSD pentru a functia de ministru al Muncii

Marius-Constantin Budai este propunerea PSD pentru a prelua functie de ministru al Muncii de la Lia Olguta Vasilescu. El este presedintele Comisiei de buget-finante din camera Deputatilor, fiind la primul.

PROFIL Cine este Gabriel Les, propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii - A mai condus MApN si a fost secretar de stat pentru Armamente, numit de PSD n Guvernul Ciolos

Senatorul PSD Gabriel Beniamin Les este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii. Les a mai fost ministru al Apararii in Guvernul Grindeanu, din ianuarie si pana in iunie 2017, si a fost secretar de stat pentru armamente, numit de fostul premier Victor Ponta in 2015, dar pastrat si in Guvernul Ciolos. Les, fost viceprimar si director APIA Agentia pentru Plati in Agricultura) Satu Mare, este licentiat in economie, dar a facut si cursuri la Colegiul National de Aparare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )