Libnet.ro
UNICEF

15:15

O corectie inevitabila: esential este cum se va face!

Adevărul Adevărul,
O corectie inevitabila: esential este cum se va face!

Norii se aduna in lume; economiile incetinesc peste tot in conditii de tensiuni comerciale, de nivele inalte ale datoriilor publice si private in numeroase state, de mari imponderabile - intre care si efectele Brexit-ului. continuă pe Adevărul

Daniel Daianu: O corectie inevitabila. Esential este cum se va face!

Norii se aduna in lume; economii peste tot incetinesc in conditii de tensiuni comerciale, de nivele inalte ale datoriilor publice si private in numeroase state, de mari imponderabile -intre care si efecte ale Brexit-ului. Unii amintesc ca bancile sunt mai bine garnisite cu capital propriu plus pasive eligibile drept capital asa numite MREL minimum required eligible liabilities) si lichiditati, dar se subestimeaza ponderea in crestere a finantarilor acordate de entitati non-bancare, ce nu sunt reglementate in mod adecvat; riscuri sistemice se inmultesc in sectorul bancar umbra, pe pietele de capital. in aceste circumstante, este legitima intrebarea privind capacitatea economiilor de a face fata la socuri.

OPINII BNR O corectie inevitabila: esential este cum se va face!

Norii se aduna in lume; economii peste tot incetinesc in conditii de tensiuni comerciale, de nivele inalte ale datoriilor publice si private in numeroase state, de mari imponderabile -intre care si efecte ale Brexit-ului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )