Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prostituatele romance din Marea Britanie acuza ca sunt hartuite, agresate si luate in vizor pentru deportare, din cauza Brexit

Adevărul Adevărul,
Prostituatele romance din Marea Britanie acuza ca sunt hartuite, agresate si luate in vizor pentru deportare, din cauza Brexit

Prostituatele din Marea Britanie care provin din alte tari sunt tinta deportarilor si a atacurilor si agresiunilor, din cauza discriminarii fata de straini intensificata de Brexit, scrie The Independent, care citeaza un dosar cu 20 de astfel de cazuri, printre care si cel al unei romance. continuă pe Adevărul

Ce a gasit un baiat din Marea Britanie intr-o punga cu bomboane. Avea un numar scris pe el

Un adolescent din Marea Britanie a gasit un briceag intr-o punga cu bomboane de ciocolata. Tatal baiatului a contactat firma care a produs bomboanele, dar reprezentantii acesteia au dat vina pe un al doilea.

Cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie vrea sa cumpere clubul OGC Nice

Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos cu activitate in industria chimica si cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie, intentioneaza sa cumpere clubul francez OGC Nice, informeaza presa franceza, care citeaza publicatia Nice Matin.

Liderul euroscepticilor din Marea Britanie ameninta: Daca ramanem in UE dupa 12 aprilie, dam veto pe buget

Jacob Rees-Mogg, liderul euroscepticilor britanici din partidul Conservator, a amenintat ca daca Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana si dupa 12 aprilie, tara ar trebui sa devina cel mai dificil.

A insultat-o pe cea de a doua sotie a fostului ei sot si acum risca inchisoarea. M-ai parasit pentru calul asta (FOTO)

O femeie din Marea Britanie riscapana la doi ani de inchisoare in Dubai pentru faptul ca a caracterizat-o pe noua sotie a fostului ei sot drept un cal, relateaza BBC. Sper ca o sa ajungi sub pam.

Cum se apara Rusia in scandalul asaltului cu Noviciok din Marea Britanie: Daca era Moscova in spatele ataculului, ar fi murit toata lumea

Charlie Rowley, britanicul a carei iubita a murit dupa ce a fost expus la agentul neurotoxic Noviciok, a vorbit cu ambasadorul Rusiei la Londra, care i-a zis ca Moscova nu poate fi in spatele atacului, pentru ca da.

Marea Britanie propune un plan legislativ pentru a reglementa continuturile de pe platformele de social media

Marea Britanie a propus noi legi de protectie online care ar impune penalitati companiilor de social media, in cazul in care acestea nu ar reusi sa isi protejeze clientii de continuturi vatamatoare, potrivit Reuters.

Flota RUSA din Marea Neagra, pusa in ALERTA. in ce limita poate trimite NATO nave in regiune

Federatia Rusa a pus in alerta o parte din flota sa din Marea Neagra datorita exercitiilor NATO din Turcia, relateaza agentia rusa de presa TASS, care citeaza Ministerul Apararii rus. Mai exact, au fost.

Premierul britanic May nu a convins Europa: Daca stanga si dreapta din arhipelag nu ajung la un consens, Marea Britanie paraseste UE pe 12 aprilie

Cererea premierului britanic Theresa May, care doreste amanarea Brexitului de pe 12 aprilie pana pe 30 iunie, nu i-a convins pe liderii Uniunii Europene, iar discutiile liderului din Downing Street cu opozitia.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )