Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima filiala din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucuresti sub brandul CIX

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima filiala din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucuresti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzactionare online pentru investitori privati, institutii, banci si case de brokeraj, intra pe piata romaneasca. Firma cu sediul central in Marea Britanie, va infiinta o sucursala in Bucuresti, dupa cum arata un comunicat de presa remis astazi, redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Prima sucursala din Europa a City Credit Capital se deschide la Bucuresti sub brandul CIX

CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzactionare online pentru investitori privati, institutii, banci si case de brokeraj, intra pe piata romaneasca. Firma cu sediul central in Marea Britanie, va infiinta o sucursala in Bucuresti, dupa cum arata un comunicat de presa remis astazi, redactiei noastre.

STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Directorii financiari din Europa Centrala au atins un nivel record de pesimism, iar increderea lor in evolutia economiei si a intregului mediu de afaceri continua sa scada pe fondul incertitudinii create de pandemia de COVID-19, potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE CFO Survey.

STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Directorii financiari din Europa Centrala au atins un nivel record de pesimism, iar increderea lor in evolutia economiei si a intregului mediu de afaceri continua sa scada pe fondul incertitudinii create de pandemia de COVID-19, potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE CFO Survey, realizat pe baza opiniilor exprimate de peste 300 de directori financiari din sase tari - Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia si Romania.

Florin Citu a facut anuntul cel mare. Suntem cei mai buni din Europa. Cum este posibil

Criza econimica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, insa Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea inittiala, conform ministrului Finantelor, Florin Citu. Florin Citu a facut anuntul cel mare Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum.

La Stampa: Declinul ireversibil al monarhiilor din Europa

Juan Carlos care fuge din Spania. Elisabeta rezistand in Marea Britanie. Scandinavii care dispar. Tinerii care renunta la privilegii: platesc taxe si-si iau singuri mancarea din frigider. Stiluri diferite si un singur destin: pierderea puterii ca singura cale de a supravietui, scrie cotidianul italian La Stampa, preluat de Rador. Monarhiile din partea aceasta a lumii par a avea in acest secol o pozitie destul de sigura: de la inceputul anului 2000 si pana in prezent, doar doua din intreaga lume au cazut, cea din Samoa si cea a Nepalului. Prima a devenit republica, a doua a sfarsit tragic cu masacrarea a noua membri ai familiei regale de catre printul coroanei Dipendra, imbibat de alcool si hasis.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )