Libnet.ro
UNICEF

21:32

Valentin Lazea: Despre pandemie, rating de tara si responsabilitate

Hotnews Hotnews,
 Valentin Lazea: Despre pandemie, rating de tara si responsabilitate

Romania este pe cale sa iasa cu bine din prima faza a pandemiei Covid-19, deoarece guvernul a luat o decizie responsabila: avand de ales intre salvarea vietilor omenesti si salvarea economiei, a luat decizia corecta de a da intaietate salvarii vietilor, scrie Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Centrale, pe blogul BNR. Tari care au procedat invers SUA, Marea Britanie, Brazilia, Suedia si multe altele) au platit un pret exorbitant in materie de victime omenesti. Contextul electoral al anului 2020 va pune in fata guvernului o noua alegere dura: intre a castiga voturi prin aplicarea nemodificata a cresterii cu 40 la suta a pensiilor) si a asigura o functionare sustenabila a economiei in anii urmatori, mai spune Lazea. continuă pe Hotnews

Despre pandemie, rating de tara si responsabilitate

Romania este pe cale sa iasa cu bine din prima faza a pandemiei Covid-19, deoarece guvernul a luat o decizie responsabila: avand de ales intre salvarea vietilor omenesti si salvarea economiei, a luat decizia corecta de a da intaietate salvarii vietilor. Tari care au procedat invers SUA, Marea Britanie, Brazilia, Suedia si multe altele) au platit un pret exorbitant in materie de victime omenesti.

Teoriile conspiratiei despre pandemie, desfiintate de Arafat: Factura va fi in vieti omenesti

La ora actuala, opinia majoritatii despre coronavirus este influentata de teorii ale conspiratiei, iar Raed Arafat este convins ca vom plati in vieti omenesti pentru aceasta.

Elena Ionescu, despre chinurile de la Survivor Romania. Era foarte greu de trait!

Elena Ionescu a castigat Survivor Romania, reality-show difuzat pe Kanal D, insa drumul pana la marele premiu a fost presarat cu momente dificile. Despre cele care au afectat-o a vorbit chiar artista, la Stafeta mixta. Elena Ionescu a vorbit despre chinurile de la Survivor Romania Curajosii care au acceptat provocarea din Dominicana, Survivor, au avut .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )