Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii din Marea Britanie: 46% din companii anunta concedieri

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste pentru romanii din Marea Britanie: 46% din companii anunta concedieri

Majoritatea companiilor din Marea Britanie planuiesc sa opreasca recrutarile si angajarile din cauza pandemiei, alte 46% anuntand ca vor face concedieri. continuă pe Adevărul

DIICOT a gasit manuscrise cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, furate in 2017 din Marea Britanie

DIICOT a gasit, miercuri, in urma unei perchezitii in judetul Neamt, carti si manuscrise vechi, in valoare de 2,5 milioane de lire sterline, cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, care au fost furate in 2017 din Marea Britanie, se arata intr-un comunicat transmis vineri, scrie News.

EXCLUSIV Vesti proaste pentru fanii fotbalului. Dr. Catalin Apostolescu: in acest caz, nu se vor redeschide stadioanele

Guvernul Romaniei are in vedere redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, in conditii speciale, potrivit lui Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului. Verdictul va fi comunicatabia la inceputul.

Captura uriasa a DIICOT: Carti si manuscrise furate din Marea Britanie, in valoare de 2,5 milioane de lire sterline, cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya

DIICOT anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca in urma unei perchezitii desfasurata pe raza judetului Neamt, procurorii impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR - Directia de.

Veste foarte buna pentru romanii din Franta: ce ar putea primi de la guvernul francez

Spre deosebire de alte tari care incearca sa alieneze strainii si sa forteze oamenii sa se intoarca in tara din care au plecat, Franta imbratiseaza o cu totul alta.

Vesti noi pentru Irina Loghin dupa ce a luat COVID-19. Ce veste a primit pentru duminica

Dupa ce a experienta cu COVID-19, Irina Loghin se intoarce pe scena cu mult curaj. Solista de muzica populara va canta duminica la un cunoscut domeniu turistic din muntii Buzaului. Vesti noi pentru Irina Loghin dupa a luat COVID-19 Regina muzicii populare romanesti, Irina Loghin va canta aer liber. Asa cum artista si-a dorit, spatiul .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

GABRIELA CRETU: Guvernul sa intreprinda demersuri pentru ca cei ce au relatii cu Marea Britanie sa nu fie surprinsi de Brexit

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Senat, Gabriela Cretu, si-a exprimat ingrijorarea ca britanicii intentioneaza sa nu respecte normele europene in ceea ce priveste accesul la piata unica europeana si solicita Guvernului de la Bucuresti sa intreprinda demersurile necesare pentru ca atat intreprinderile din Romania, cat si cetatenii care au relatii cu Marea Britanie sa nu fie luati prin surprindere de Brexit.

CORONAVIRUS |Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina, a anuntat ministrul britanic al Sanatatii. Daca numarul infectarilor cu noul coronavirus nu va scadea, Marea Britanie va intra din nou in carantina ca.

Joe Biden avertizeaza: Nu va exista niciun acord comercial intre SUA si Marea Britanie daca nu va fi asigurata pacea in Irlanda de Nord

Candidatul la presedintia SUA, Joe Biden, a abordat miercuri seara subiectul negocierilor privind Brexit, avertizand ca nu va exista niciun acord comercial cu Marea Britanie, cu exceptia cazului in care Regatul Un.

Boris Johnson: Marea Britanie se indreapta spre al doilea val de COVID-19

Premierul Boris Johnson a afirmat ca Marea Britanie se indreapta spre al doilea valde infectari cu COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )