Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Romaniei a crescut in al treilea trimestru cu 4,3%

Adevărul Adevărul,
Economia Romaniei a crescut in al treilea trimestru cu 4,3%

Economia romaneasca a crescut in al treilea trimestru al acestui an cu 4,3%, serie bruta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Economia Romaniei si-a accelerat cresterea, in al treilea trimestru, la 4,3%

Economia romaneasca a crescut in al treilea trimestru al acestui an cu 4,3%, serie bruta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Economia Romaniei a fost cea mai volatila din Europa in istoria recenta! Autoritatile aplica aceeasi reteta, desi s-a dovedit ca e gresita!

Cum a evoluat economia Romaniei in ultimii 10 ani si ce ne asteapta in urmatorii 10? Am trecut de la extaz in 2008) la agonie in 2009), ne-a luat cativa ani sa ne revenim, dar persistam in aceleasi greseli: stimulam economia inutil cand ea creste.

Iohannis, despre economia Romaniei: situatia fiscal-bugetara devine, de la o luna la alta, tot mai critica

Prestatia Guvernului in ceea ce priveste economia Romaniei a fost criticata in termeni duri de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, acesta sugerand ca dincolo de incetinirea cresterii economice, situatia fiscal-bugetara devine, de la o luna la alta, tot mai critica.

Raport alarmant! Economia Romaniei este extrem de vulnerabila in fata dezastrelor naturale

Economia Romaniei este extrem de vulnerabila in fata dezastrelor naturale. in ultimii 28 de ani, cutremurele, inundatiile si seceta au produs pagube de peste 3,5 miliarde de dolari, se arata intr-un raport al B?.

Datoria externa a Romaniei crescut cu 634 milioane de euro in primele noua luni

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 634 milioane de euro in perioada ianuarie - septembrie 2018, arata datele prezentate marti de Banca Nationala a Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2008 seconds )