Libnet.ro
UNICEF

20:02

POTRIVIT INS, IN PRIMUL TRIMESTRU: Produsul Intern Brut a crescut cu 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POTRIVIT INS, IN PRIMUL TRIMESTRU: Produsul Intern Brut a crescut cu 5%

Produsul Intern Brut PIB) a crescut, in primul trimestru din acest an, cu 5%, serie bruta, comparativ cu perioada similara a anului trecut, fata de trimestrul anterior cresterea fiind de 1,3% conform datelor publicate, astazi, de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5% fata de primul trimestru de anul trecut

Produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din 2018) cu 5,0% pe seria bruta si cu 5,1% pe seria ajustata sezonier, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica. Comparativ cu trimestrul IV 2018, produsul intern brut in trimestrul I 2019 a fost, in termeni reali, mai mare cu 1,3% .

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5%

Institutul National de Statistica INS) a facut publice noi date despre starea economiei romanesti. Astfel, produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din.

Date ingrijoratoare de la INS pe energie: Productie mai scazuta si importuri mai mari in primul trimestru

Productia de energie electrica, dar si de gaze naturale, a scazut in primul trimestru al anului fata de aceeasi perioada din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica. in acelasi timp, au crescut semnificativ importurile, mai ales la energia electrica. Foarte mult au scazut si exporturile de energie.

Economia tarii noastre a crescut in primul trimestru cu 5%

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 5%, serie bruta, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). Guvernul mizeaza in acest an pe o crestere economica de 5,5%.

Pierderile Rompetrol Rafinare au crescut de aproape patru ori in primul trimestru

Pierderile Rompetrol Rafinare, membru al Grupului KMG International, au crescut de aproape patru ori in primul trimestru, la 14,045 milioane dolari, de la 3,78 milioane dolari in perioada similara a anului trecut, potrivit datelor transmise astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Profitul net al Transgaz a scazut cu 19%

Profitul net al transportatorului national de gaze Transgaz a scazut cu 19% in primul trimestru, la 191,38 milioane lei, de la 236,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit datelor transmise marti Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PRIMUL TRIMESTRU: Profitul net al Transgaz a scazut cu 19%

Profitul net al transportatorului national de gaze Transgaz a scazut cu 19% in primul trimestru, la 191,38 milioane lei, de la 236,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut, potrivit datelor transmise marti Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PRIMUL TRIMESTRU Oil Terminal Constanta a raportat un profit net de 536.000 lei

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a raportat in primul trimestru un profit net de 536. 000 lei, de la numai 17. 000 lei in perioada similara a anului trecut, la afaceri de 36,565 milioane lei 7,68 milioane euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nuclearelectrica, profit net mai mare cu aproape 24% in primul trimestru

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a raportat, in primul trimestru, un profit net de 219,28 milioane lei, in crestere cu 23,9% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor transmise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

CBRE, PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Aproximativ 110.000 mp de spatii comerciale au fost inchiriate in Bucuresti

CBRE a analizat activitatea pietei imobiliare in primul trimestru al anului curent, pe segmentele spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, industriale si logistice, de unde reiese ca cea mai mare suprafata tranzactionata se afla in cladiri de birouri din Bucuresti, unde au fost inchiriati 110. 000 mp, segmentul spatiilor de birouri fiind vedeta primul trimestru al anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )