Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dupa zece ani in UE, decalajul dintre mediul european si Romania este acelasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dupa zece ani in UE, decalajul dintre mediul european si Romania este acelasi

Europarlamentarul PPE Marian Jean Marinescu afirma ca economiile durabile sunt cele care se bazeaza pe resurse aflate la indemana si pe utilizarea de tehnologii specifice. continuă pe Ziarul Bursa

Galati: Animale ucise cu o substanta interzisa de zece ani in Romania. Localnicii sunt SOCATI: A fost un masacru

Sase caini si o pisica au fost ucise Furadan, o substanta interzisa de zece ani in Romania, in localitatea Branistea, judetul Galati. Ce a fost aici, a fost un masacru; nu se poate asa ceva. Este.

Mama romancei sechestrate timp de zece ani intr-un beci in zona Calabria: Fata mea o duce in continuare rau in Italia

In toamna anului trecut, drama romancei care a fost sechestrata vreme de zece ani intr-un beci din Calabria, Italia a emotionat Romania. Din pacate, viata ei este inca grea. Tanara si cei doi copii sunt internati intr-un centru de asistenta, unde conditiile sunt foarte grele.

Eroul zilei: Copilul care stie sa zboare. Performanta de exceptie la zece ani

Sabin Rosca Stanescu, un copil in varsta de numai zece ani, este cel mai tanar participant din istorie la Campionatul Mondial de Flyboard. Campionatul zburatorilor, o inventie de doar cativa ani, care.

Concluzia celor care cer Autostrada Iasi-Targu Mures in fata Parlamentului European: Romania, sabotata de propriul Guvern!

Reprezentantii celor doua organizatii civice, impreuna pentru A8 si Moldova vrea Autostrada, aflati la Bruxelles pentru a afla de ce Regiunea de Nord-Est nu are niciun metru de autostrada, au prezentat cateva clarificari dupa primele intalniri cu oficiali europeni.

Plangeri penale analizate dupa doi ani

Procurorii Parchetului General au efectuat, ieri, audieri in dosarul Colectiv, pentru a stabili modul in care autoritatile publice au intervenit dupa incendiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3237 seconds )