Libnet.ro
UNICEF

17:01

Wizz Air anuleaza toate zborurile catre aceasta destinatie. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Wizz Air anuleaza toate zborurile catre aceasta destinatie. Care este motivul

Compania low-cost Wizz Air anuleaza toata zborurile de miercuri, 12 februarie, spre si dinspre Bruxelles, din cauza grevei generale din Belgia, programata pentru data de 13 februarie 2019. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA GREVEI GENERALE DIN BELGIA: Wizz Air anuleaza, maine, toate zborurile spre Bruxelles

Compania aeriana low-cost Wizz Air atentioneaza pasagerii ca este nevoita sa isi anuleze toate zborurile de maine spre si dinspre Bruxelles, din cauza grevei generale din Belgia.

Brussels Airlines avertizeaza ca anuleaza toate zborurile miercuri

Brussels Airlines, subsidiara a companiei aeriene germane Lufthansa, a avertizat ca va anula toate cele 222 de curse aeriene programate in data de 13 februarie - ziua grevei nationale ce va fi declansata de sindicatele din sectorul privat - fiind afectati aproximativ 16. 000 de pasageri.

Wizz Air, atentionare pentru pasageri. Toti calatorii care au bilet pe 13 februarie in Bruxelles trebuie sa isi anuleze zobrurile

Wizz Air, cea mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est si principalul transportator aerian din Romania, atentioneaza pasagerii ca este nevoita sa isi anuleze toate zborurile de maine spre si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )