Libnet.ro
UNICEF

14:45

Citu, chemat la audieri in Comisia economica, dupa ce a criticat Guvernul: E o ancheta ordonata de Dragnea

Adevărul Adevărul,
Citu, chemat la audieri in Comisia economica, dupa ce a criticat Guvernul: E o ancheta ordonata de Dragnea

Senatorul liberal Florin Citu, care a criticat cu vehementa politicile economice si fiscal-bugetare ale Executivului, a fost chemat la audieri in Comisia Economica pentru a da explicatii despre raportul Consiliului Concurentei pe piata produselor bancare. Senatorul PNL acuza ca este o ancheta ordonata de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Ctu, chemat la audieri n Comisia economica. Senatorul PNL: E o ancheta ordonata de Liviu Dragnea

Florin Citu a declarat pentru Mediafax ca nu va participa la audiere in sedinta de miercuri a Comisiei economice a Senatului, unde a fost invitat sa dea explicatii despre raportul Consiliului Concurentei pe piata produselor bancare. Senatorul PNL acuza ca este o ancheta ordonata de Liviu Dragnea.

INVITAT DE SENATORUL ALDE DANIEL CATALIN ZAMFIR Mugur Isarescu - asteptat, astazi, la Comisia Economica din Senat

Dan Suciu, BNR: Pana sa mearga BNR la vreo Comisie in care sa vorbeasca de asa-zise abuzuri, ar trebui sa raspunda domnul Zamfir la acuzatia de abuz in serviciu pe care a ridicat-o un senator membru al Comisiei de Finante Banci pentru ca nu a respectat procedura de convocare * Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu este asteptat, astazi, la Comisia Economica, Industrii si Servicii din Senat, dupa ce a fost invitat de senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir ca sa discute despre raportul bancii centrale de la finalul anului trecut si despre modul in care este calculat indicele ROBOR.

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul invocat?

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, a declarat, marti, pentru.

Isarescu nu va merge la Comisia Economica din Senat. Suciu: BNR e deschisa la dialog, dar acesta sa nu plece de la un sir de fake news-uri

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei nu vor participa, marti, la discutia din Comisia Economica din Senat, pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante, in cadrul.

BNRnu va participala discutia din Comisia Economica din Senat. Mugur Isarescu respingeinvitatia lui Daniel Zamfir

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere.

Daniel Zamfir: Guvernatorul BNR este obligat sa vina la Comisia economica din Senat

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este invitat marti, la Comisia economica din Senat, pentru a discuta pe tema raportului de sfarsit de an pe care l-a intocmit Banca Nationala, dar si despre modul in care se st.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )