Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dancila, atac la Iohannis pe tema rectificarii bugetare: Presedintele nu a gasit deschiderea sau nu a avut timp sa convoace CSAT(VIDEO)

B1 B1,
Dancila, atac la Iohannis pe tema rectificarii bugetare: Presedintele nu a gasit deschiderea sau nu a avut timp sa convoace CSAT(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a reprosat presedintelui Klaus Iohannis, la inceputul sedintei de Guvern de joi ca nu a gasit deschiderea sau nu a avut timp sa convoace sedinta Consiliului Suprem de. continuă pe B1

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

Pesta porcina din Romania, un atac bioterorist?! Doua surse vorbescdeja despre aceasta ipoteza (FOTO)

Guvernul i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis convocarea in regim de urgenta a unei sedinte CSAT pe tema rectificarii bugetare. Sub acest pretext, scrie jurnalistul Catalin Tolontan, se vrea declararea.

Guvernul anunta ca i-a trimis lui Iohannis solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei CSAT pentru avizarea rectificarii bugetare

Guvernul a transmis miercuri dimineata ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei Consililui Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru avizarea propunerilor de rectificare a bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, cuprinse in proiectul primei rectificari a bugetului de stat pe anul 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )