Libnet.ro
UNICEF

22:32

Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Hotnews Hotnews,
 Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. Guvernul si-a bazat proiectia de venituri bugetare pe o contractie economica de -3,8%, care ramane in continuare optimista. Noi avem o estimare de -5%, ceea ce inseamna ca pe venituri probabil ca Guvernul este optimist, iar pe cheltuieli as spune ca este, de asemenea, optimist. Probabil ca si cheltuielile vor fi mai mari. Si prin urmare ne asteptam la un deficit mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o, de 8,6%. Noi vom reevalua estimarea de deficit bugetar, dar cel mai probabil noua noastra estimare va fi undeva in jur de 9,5%, a spus Ionut Dumitru. continuă pe Hotnews

Raiffeisen Bank a inregistrat un profit de 280 milioane de lei in prima jumatate a anului

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 280 milioane de lei, fata de 384 milioane de lei la final de S12019. Activele totale ale Raiffeisen Bank au atins valoarea de 46,1 miliarde lei. Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor acordate clientilor bancii a ajuns la 28,5 miliarde de lei, in crestere cu 4%, fata de perioada similara a anului 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

PE FONDUL DETERIORARII MEDIULUI MACROECONOMIC, IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19 Profitul Raiffeisen Bank a scazut de la 384 milioane lei la 280 milioane lei

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 280 milioane de lei, in scadere fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, de 384 milioane lei, conform unui comunicat al bancii.

Gaura din buget va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial. Ce ministere primesc mai multi bani la rectificare

Deficitul bugetar va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial, respectiv 3,7% din PIB, daca nu ne-ar fi afectat criza generata de pandemie, a afirmat joi ministrul Finantelor, Florin Citu, prezentand cateva date despre ministerele care vor primi cei mai multi bani la rectificarea bugetara care va fi aprobata in sedinte de vineri a Guvernului.

Numarul gravidelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare la Iasi. Medicii trag un semnal de alarma

Numarul gravidelor infectate cu SARS-CoV-2 este din ce in ce mai mare. in aceste cazuri,nasterea se poate produce mai devreme decat este normal sau pot sa apara complicatii.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Insurectia din Varsovia, cea mai mare revolta armata impotriva nazistilor

Insurectia din Varsovia a ramas in istorie drept cea mai mare revolta armata contra Germaniei naziste intr-o tara ocupata, un moment definitoriu in istoria Poloniei. in lunile august si septembrie ale anului 1944, insurgentii polonezi au incercat sa rastoarne controlul nazistilor asupra capitalei Poloniei.

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Ministrul Finantelor se lauda ca da cea mai mare suma la punctul de pensie pe care am avut-o in istorie. Ce a uitat sa zica insa Citu

Prezentarea rectificarii bugetare care intra maine in sedinta de Guvern s-a transformat intr-o rafuiala politica intre ministrul Finantelor si PSD. Principalul subiect: cresterea pensiilor. Florin Citu s-a laudat ca Guvernul PNL va da cea mai mare suma la punctul de pensie din istorie si le-a cerut social-democratilor sa-si ceara scuze ca i-au mintit pe romani. Ministrul Finantelor nu a spus insa care este aceasta cea mai mare suma si cu cat va creste punctul de pensie.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Ministerul Muncii are cel mai mare buget

Ministrul de Finante a facut declaratii importante legate de rectificarea bugetara. Florin Citu a anuntat ca vor fi alocate resurse suplimentare pentru Sanatate, Transporturi, Educatie si ca Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget in acest an.

Studiu privind COVID-19: Pana la 6% din populatia Angliei e posibil sa fi avut coronavirus. Numarul real este mai mare cu cateva milioane

Numarul persoanelor care s-au infectat cu noul coronavirus in Marea Britanie, in timpul pandemiei, ar putea fi mult mai mare decat arata datele oficiale. Astfel, potrivit unui studiu aproape 6% din populatia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )