Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eugen Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei in primele opt luni

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei in primele opt luni

Veniturile bugetare au crescut in primele optluni ale anului la 182,4 miliarde lei, cu 22 de miliarde mai mult decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat ministrul Finantelor Eugen. continuă pe Antena3

Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei n primele opt luni

Veniturile bugetare au crescut in primele 8 luni ale anului la 182,4 miliarde lei, cu 22 de miliarde mai mult decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut, a spus duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu Eugen Teodorovici si Paul Stanescu

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a convocat, pentru vineri, pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, pentru o discutie despre echilibrarea bugetelor.

Liviu Dragnea i-a convocat in sedinta de urgenta pe Eugen Teodorovici si Paul Stanescu: Tensiuni intre liderul PSD si ministrul Dezvoltarii

Liviu Dragnea trece la impartirea banilor. Seful PSD i-a chemat la el pe ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, si pe cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce alesii locali i-au cerut mai multi bani la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )