Libnet.ro
UNICEF

22:00

Finantele intarzie din nou publicarea executiei bugetare. Turcan: Deficitul bugetar a crescut la peste 1,2% din PIB

Adevărul Adevărul,
Finantele intarzie din nou publicarea executiei bugetare. Turcan: Deficitul bugetar a crescut la peste 1,2% din PIB

Ministerul Finantelor a intarziat, din nou, publicarea datelor privind executia bugetara privind primele patru luni ale acestui an, o practica care a inceput sa devina recurenta. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan atrage atentia ca situatia este extrem de grava si ca deficitul a crescut la peste 1,2% din produsul intern brut. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Mark Zuckerberg a fost din nou contestat si cativa investitori i-au cerut demisia, dar a iesit invingator fara emotii

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost din nou criticat de cativa actionari: unii au spus ca Facebook a devenit o dictatura, altii spun ca trebuie schimbat modul de votare, fiindca Zuck are puteri prea mari. Pozitia lui Zuckerberg a ramas insa neclintita si propunerile au cazut la vot exact datorita puterii votului lui Zuckerberg.

Business report: Pensiile, intre subzistenta si bunastare: 1,5 milioane de oameni iau cel mult 700 lei la pensie. Doar 9.600 de romani primesc peste 5.000 de lei; Cresc din nou facturile la energia electrica. Ce componenta o scumpeste

Brexit-ul a taiat jumatate din productia de masini in Marea Britanie si a redus locurile de munca in industrie. in aprilie, constructorii auto au asamblat sub 71. 000 de masini, cu 45% mai. Dezechilibrele Romaniei Sectorul alimentar: Cel mai mare deficit comercial din regiune si cea mai mare contributie la inflatia nationala. Romania are un potential undeva intre Italia si Polonia.

Bataie generala, dupa ce CSA Steaua a ratat din nou promovarea in Liga a III-a. Carmen merge la baraj

CSA Steauaa ratat promovarea pentru a-l doilea an consecutiv in Liga 3, dupa ce a fost invinsa de Carmen Bucuresti, scor 0-1. La finalul partidei care s-a jucat pe stadionul din Regie, nervii fanilor.

BAROMETRUL INDUSTRIEI DIN TARA NOASTRA: Avansul modest din luna martie s-a topit din nou in aprilie

In luna aprilie, in industria romaneasca, avansul modest din luna martie s-a topit din nou, iar cresterea slaba si fluctuanta sugereaza ca industria trece printr-o stare de stres si oboseala, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA si publicat vineri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )