Libnet.ro
UNICEF

17:16

Masurile fiscale luate de celelalte tari europene pentru a combate pandemia. Unde se situeaza Romania

Hotnews Hotnews,
 Masurile fiscale luate de celelalte tari europene pentru a combate pandemia. Unde se situeaza Romania

Germania, Italia si Marea Britanie au anuntat un sprijin fiscal de peste 20% din PIB fiecare), urmate indeaproape de Franta 17,5%). Pentru cele mai mari patru tari din zona euro, precum si pentru Marea Britanie, mai mult de 70% din raspunsul fiscal total este compus din garantii guvernamentale. Polonia a adoptat pachete fiscale importate ca amploare, de circa 9% din PIB. in Romania, masurile fiscal-bugetare anuntate de Guvern reprezinta intre 1,5 si 2% din PIB estimarea apartine Consiliului Fiscal) pentru anul in curs si includ in principal: fonduri suplimentare pentru sistemul de sanatate, somaj tehnic de 75%, inclusiv acoperirea partiala a salariilor lucratorilor independenti, amanarea platii taxelor pe durata starii de urgenta si a altor 30 de zile dupa incheierea acesteia, arata o analiza facuta de Banca Nationala. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )